Bucuresti

Descoperiți corsetele Clessidra - un real ajutor după intervențiile chirurgicale

Descoperiți corsetele Clessidra - un real ajutor după intervențiile chirurgicale

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Vizualizari
115

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Clessidra este un magazin online de unde puteți achiziționa diverse articole vestimentare calitative și în trend. Alături de acestea veți putea descoperi categoria de corsete modelatoare care pot fi de un real ajutor pentru procesul de slăbire, dar și pentru susținerea spatelui după intervențiile chirurgicale. Aceste corsete sunt create special în funcție de necesitățile oamenilor, astfel încât fiecare să găsească exact ce are nevoie. Când vorbim despre corsete dupa interventii chirurgicale aducem în atenția voastră în special corsetul postnatal, perfect pentru proaspetele mămici.

Un corset poate diminua durerile

Femeile care au născut prin cezariană în general prezintă diverse dureri și disconfort pe care trebuie să le treacă cu vederea pentru că cel mic are nevoie de atenție și îngrijire. Dacă este exclusă din start posibilitatea de repaus la pat pentru a se reface, cu siguranță este nevoie de alte soluții. Iată că la Clessidra puteți găsi una dintre aceste soluții prin intermediul corsetelor postnatale. Acestea oferă susținere spatelui și sunt special create din trei benzi anatomice astfel încât să ofere confortul necesar fără să aibă un grad prea mare de compresie. Astfel, pentru fiecare dintre aceste trei zone puteți alege gradul de compresie dorit.

Mai mult decât atât, cele trei zone nu sunt cusute unele de altele astfel încât pielea să poată respira. Sistemul de închidere de tip moș și babă vă oferă posibilitatea de a le strânge exact atât cât doriți. Important totuși este faptul că trebuie să consultați tabelul de mărimi înainte de a comanda și de a alege exact varianta care se potrivește cu numărul centimetrilor din talie. Având în vedere că aceste corsete oferă susținere spatelui durerile se vor diminua și veți putea lua copilul în brațe mai ușor. Sunt potrivite și pentru alte intervenții chirurgicale suferite la nivelul abdomenului, dar trebuie întrebat medicul înainte.

Corsete - soluții optime pentru slăbire

Tot la Clessidra puteți găsi și corsete, centuri și veste care ajută în procesul de slăbire, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Puteți alege din gama de produse pentru modelare corporală ce credeți că vă ajută și să ajungeți cu ajutorul lor la corpul mult visat mai repede decât credeați. Acestea oferă un grad mai mare sau mai mic de compresie în funcție de modelul dorit. În utilizarea corsetului va apărea și senzația de saturație mai repede, deci veți mânca porții mai mici. Accesați site-ul și comandați ceea ce aveți nevoie.

Contact:

contact@clessidra.ro

0730.612.141 / 0752.094.324

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306