Bucuresti

Desfășoară mai rapid procesele de payroll cu o aplicatie salarii

Desfășoară mai rapid procesele de payroll cu o aplicatie salarii

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Apartine de
Seo 365
Vizualizari
137

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dacă ai nevoie ca operațiunile de salarizare să desfășoare mai rapid, o aplicatie salarii îți poate veni în ajutor. Alături de un program pontaj, cele două funcționează ca un sistem dezvoltat pentru un flux rapid al proceselor lunar de payroll. În acest fel, specialiștii din compania ta au parte de un volum redus de muncă și vor avea posibilitatea de a se organiza mai bine, reducându-se totodată riscul apariției unor erori de calcul. Despre ce avantaje îți mai aduce o aplicatie salarii intuitivă, alături de un program pontaj, îți vom vorbi în rândurile următoare. Eficiența și productivitatea crescută stau la baza unor astfel de soluții digitale, pentru ca organizațiile să se poate dezvola într-un ritm accelerat.

Ce activități pot fi desfășurate cu o aplicatie salarii?

Un program de salarizare este folositor și în alte aspecte, precum cele ce țin de comunicarea cu instituțiile statului, prin depunerea unor formulare și declarații cu o procedură simplificată. Cu o aplicatie salarii, îți modernizezi o mare parte din procedurile interne, iar specialiștii HR și payroll au parte de o soluție performantă prin care să își desfășoare activitatea. Calculul de salarii actualizat în funcție de cursul valutar este posibil printr-o aplicatie salarii. De asemenea , ai o evidență asupra contribuțiilor plătite ca angajator, datorită faptului că există o vizibilitate asupra calculelor și a rapoartelor specifice. Dacă beneficiezi de un program pontaj, poți extrage datele de prezență ale angajaților pentru un calcul exact al salariilor.

O aplicatie salarii oferă posibilitatea de a salva toate datele introduse, iar dacă apar situații neprevăzute poți accesa un back-up al informațiilor. Softul este configurabil pentru a îndeplini nevoile specifice fiecărei organizații în care este implementat. Totodată, ele sunt actualizate constant cu orice modificare legislativă, astfel că nu trebuie să îți faci griji în această privință. Folosită împreună cu un program pontaj, această aplicatie salarii este un instrument digital care acoperă o procedură importantă din orice companie, și anume calculul de salarii cu date precise.

Program pontaj, soluția necesară departamentului HR și payroll

De ce aleg organizațiile să investească într-un soft de monitorizare a prezenței? Un program pontaj are capacitatea de a colecta datele de prezență ale angajaților din mai multe puncte de lucru, fie că muncesc de la birou sau remote. Ulterior, datele se introduc într-o aplicatie salarii pentru efectuarea calculului salariilor. Informațiile despre pontaj pot fi introduse manual sau pot fi colectate în mod automat.

Pentru a se ponta, angajații pot folosi o cartelă electronică în sistemul punch-in și punch-out. De asemenea, dacă activitatea profesională are loc de la distanță, datele de pontaj pot fi introduse manual într-o pagină special concepută în acest scop, într-un program pontaj. În plus, se pot stabili programe precompletate pentru fiecare săptămână, fiind nevoie de intervenția specialistului HR, doar în cazul în care, între timp au apărut modificări. Un program pontaj, alături de o aplicatie salarii, sunt instrumente digitale la mare căutare printre companiile care își doresc eficientizarea operațiunilor recurente de administrare de personal și salarizare.

Softuri performante pentru optimizarea activităților administrative

Calculul de salarii lunar și colectarea datelor de prezență ale angajaților sunt posibile cu o aplicatie salarii și un program pontaj. Astfel de soluții intuitive sunt dezvoltate și inovate de UCMS by AROBS, o companie de soluții software cu o experiență de peste 25 de ani. Consideri că ai nevoie de softuri performante pentru compania ta, care să te ajute în creșterea productivității și a eficienței? Ia legătura cu specialiștii UCMS by AROBS prin email la sales@ucms.ro sau la telefon 0720 534 424. Aceștia îți vor prezenta cele mai utile funcționalități pentru nevoile organizației tale, care să te ajute să economisești timp și resurse materiale.