Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Dezinsectie in Bucuresti

Dezinsectie in Bucuresti

Detalii anunt

Categorie
Anunturi prestari servicii
Modificat
acum 6 luni si 3 saptamani
Vizualizari
4233

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Dezinsectie in Bucuresti

Procedeul de dezinsectie se utilizeaza pt eradicarea tuturor tipurilor de insecte. Insectele fac parte din familia artropodelor si este cel mai mare grup din punct de vedere al speciilor existente, cu peste un milion de specii. Doar un mic procent sunt transmitatoare de boli reusind sa transporte agenti patogeni ce pot ocaziona dereglari persoanelor (alergii, infectii etc.) precum si deteriorari materialelor ca si lemnul, alimente, ustensile. Eradicarea lor ditr-un spatiu definit reprezinta o munca asidua si constanta.

Depinzand de gradul de infestare asemenea situatii se pot tine sub control sau eradica doar aplicand tehnica corecta de dezinsectie, si nu oricum, ci facand repetitii pe ciclul lor de eclozare. Elementele care definesc o dezinsectie eficienta, menita sa aduca linistea pe perimetrul spatiului dvs sunt:
- stabilirea gradului de infestare
- aplicare unei tehnici corecte de lucru
- gasirea unui echilibru intre concentratia solutiilor si cantitatea menita sa acopere suprafata de lucru
- lasarea spatiului inchis pe perioade cuprinse intre 4-48 ore
- repetitia dezinsectiei pe ciclul de eclozare (14-21 zile).

Pentru Servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie firma RDA Top va sta la dispozitie de luni pana sambata atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe.

Anunt Diamant Produse de curatenie in Bucuresti

Firma PFS Cleaning vinde produse de curatenie in Bucuresti din gama Kiehl pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro/shop/