Bucuresti

Dezvolta personalitatea copilului cu ajutorul programului de „PsihoArmonie” sustinut de Centrul PsihArt

Dezvolta personalitatea copilului cu ajutorul programului de „PsihoArmonie” sustinut de Centrul PsihArt

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Apartine de
Centrul PsihArt
Vizualizari
803

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Perioada copilariei este una foarte importanta pentru felul in care se vor dezvolta cei mici, fiind etapa in care invata deosebit de repede si se formeaza in functie de conditiile oferite de mediul social care ii inconjoara. In acest sens s-au dezvoltat diverse programe special create pentru a ajuta la dezvoltarea personalitatii. Apeland la un psiholog copii Bucuresti se poate veni in ajutorul celor care au probleme ce tin de integrarea in societate, sunt timizi sau pur si simplu pentru a se stimula creativitatea, imaginatia si capacitatea de a interactiona. Unul dintre cele mai bune programe realizate in acest scop este cel intitulat „PsihoArmonie” si care este sustinut de catre expertii Centrului PsihArt din capitala.

Ce este Centrul PsihArt?


Ce cuprinde acest program si cum ii poate ajuta pe copii vom discuta in cele ce urmeaza, insa inainte de a face acest lucru trebuie de inteles ce inseamna Centrul PsihArt si de ce este un reper pentru cei care doresc servicii de calitate si profesionalism. Fiind format doar din personal specializat in domeniul psihologiei, Centrul PsihArt a luat nastere in anul 2011 si a reusit intr-o perioada scurta de timp sa fie unul dintre cele mai respectate si cautate din acest domeniu.

Profesionalismul, seriozitatea dovedita de principiile ferme de confidentialitate si diversitatea serviciilor pe care le ofera il recomanda ca find una dintre cele mai bune solutii atunci cand se doreste rezolvarea diverselor probleme ce sunt intampinate. Din randul serviciilor pe care le ofera putem enumera psihoterapia individuala sau de cuplu, psihoterapie de familie, evaluare psihologica, consiliere parentala, consiliere si psihoterapie pentru copii sau adolescenti, logopedie, PsihoArmonie, precum si diferite alte tehnici terapeutice.

PsihoArmonie


Recomandat de orice psiholog copii Bucuresti, programul de dezvoltare a personalitatii se muleaza perfect pe nevoile pe care le au cei mici, intrucat este foarte bine organizat si impartit pe module usor de parcurs, adaptate pentru acestia. Perioada in care se desfasoara acest program este de 2 ani, iar numarul de module este 6, cate 3 pentru fiecare an. Fiecare dintre aceste module se concentreaza pe diferite obiective, insa per total acest program are scopul de a satisface anumite obiective majore precum dinamica de grup, creativitate si spontaneitate, exprimare corporala si competente emotionale, respectiv sociale.

In cele ce urmează vom prezenta modulele care vor fi de parcurs:
Modulul I - In cadrul acestui modul copilul va cunoaste propriile trairi, va invata cum sa le exprime si cum sa le gestioneze cat mai corect.
Modulul II – Acest modul are scopul de a dezvolta imaginatia si capacitatea de exprimare a celor mici.
Modulul III – Este dedicat pentru a creste abilitatea de relationare si adaptare in fata unor situatii mai dificile ce pot fi intalnite.
Modulul IV – Are scopul de a oferi copiilor posibilitatea de a crea diverse jocuri si de a se manifesta liber.
Modulul V – Acesta este realizat impreuna cu parintii si are scopul de a simti impreuna emotiile si a de a impartasi reciproc sentimentele.
Modulul VI – Realizat tot impreuna cu parintii, fiind si ultimul de altfel, acest modul are scopul de a experimenta toate jocurile dragi copiilor si de a invata fiecare din acestea.

Asadar, cei care doresc sa ofere copiilor posibilitatea de a-si dezvolta personalitatea si alaturi de acestia sa invete si ei, le recomand cu incredere serviciile unui psiholog copii Bucuresti, precum sunt cele oferite de Centrul PsihArt.

Pentru mai multe detalii se pot folosi urmatoarele date de contact:
Centrul PsihArt
Str. Visinilor, nr. 3, sector 2, Bucuresti
Orar: Luni – Vineri de la 08-21 si Sambata de la 09-14
E-mail: office @ psihart.ro
https://www.psihart.ro/contact/
Sedintele se fac doar pe baza de programare.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306