Bucuresti

DISTROY METAL NIGHT - Infest / Decease / Killer Victim / Damage Case @ Club Fabrica

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 7 ani si 2 luni
Apartine de
Club Fabrica
Vizualizari
463

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

DISTROY METAL NIGHT

Club Fabrica in colaborare cu Distroy Booking organizeaza pe 30 Mai incepand cu ora 21:00, DISTROY METAL NIGHT.

Infest (serbia) & Decease (cluj) iar in deschiderea evenimentului vor participa trupele Killer Victim si Damage Case.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

INFEST (Death/thrash-Serbia)

INFEST a luat fiinta in iarna anului 2002 de Vandal si Dusan in Jagodina, Serbia. La scurt timp li s-au alaturat David si Vladimir iar primul demo, “Inquisition” apare in 2003. In anii ce urmeaza trupa inregistreaza mai multe material precum EP-ul “Time to die”, albumul de debut “Anger Will Remain” (2006 Terror Blast Production, Macedonia) sau EP-ul “Christ Denial”. Al doilea album “Onward To Destroy” apare in 2009(unde li se alatura Adrie Kloostewaard de la Sinister pe o piesa ca special guest, iar Harry Maat, de la Vader participa si cu versuri pe alta piesa).

In 2011 Infest inregistreaza la Hellsound Studio din ehia, si sub 4 labeluri ( Zero Budget, Terror Blast, Grom Records, Butchered Records) lanseaza albumul ”Everlasting Genocide”. Produs de Honza Kapak, si cu participarea lui Thebon (Keep Of kalessin) si Branislav (Bane), albumul devine cel mai important din cariera trupei.

In 2014 trupa lanseaza albumul “Cold Blood War”, inregistrat la Citadela Studio din Belgrad si lansat de catre Xtreem Records din Spania. Acest albumreuseste sa le deschide multe usi deathrasherilor , noi contacte si noi oportunitati.

Trupa a concertat prin toata Europa pana in present si nu dau nici un semn ca s-ar opri curand. Momentan isi promoveaza ultimul album iar showl de la Bucuresti se anunta unul cu adevarat special.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

DECEASE (Death/thrash/ Cluj-Napoca)

DECEASE au aparut in Mai 2011 in Cluj Napoca, formata din Radu Vulpe (chitara/voce) George Alb(tobe) si Catalin Vulpe(bass).

Puternic influentati de trash/death-ul anilor ’80 si ’90 DECEASE nu isi impugn limite in compozitia pieselor si combina pasaje rapide, agresive dar totodata dinamice si cu niste riffuri catchy ce se completeaza cu o voce puternica in ton cu brutalitatea pieselor .

In 2012 au lansat albumul de debut "Exhort To Obliterate" si au semnat cu Hatework Records\Asociatia Culturala Manifest.

Au urmat mulet concerte, au canta aproape peste tot in Romania iar in August 2013 s-au alaturat turneului European "At the Gates of Sethu Part II" ca support pentru NILE , avand concerte in Polonia,Austria,Ungaria si Cehia si impartind scena cu trupe ca Vader,Hate,Ex Deo,Svart Crown,Trauma si Black Therapy.

In 2014lucrul la al doilea album era gata, si astfel intre Aprilie si Iunie trupa a intrat in studio inca o data, inregistrand alturi de Marius Costache in Bucuresti.

"Age of The Covenant" a fost lansat pe 1 Noiembrie.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

KILLER VICTIM (hardcore/metal/punk/ Bucuresti)

Killer Victim a apărut din dorința de a participa la cladirea scenei DIY din București.Muzical combina elemente din hardcore/metal/punk si au o poziție clară împotriva naționalismului, comercialismului, extremismului religios sau politic, discriminării de orice fel(bazată pe rasă,etnie,gen,orientare sexuală etc) valori ce le considerăm fundamentale în scena hardcore/punk și fără de care consideram ca o astfel de trupă nu se poate lipsi. Dorim să transmitem felul nostru de a vedea lucrurile respective, în context cu viața noastră de zi cu zi din Romania si nu numai.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

DAMAGE CASE – (Speed/Thrash/Dirty Rock'n Roll/Bucuresti/Bacau)

Trupa Damage Case a luat fiinta in 2010, iar activitatea in formula din prezent a inceput la finele lui 2011, directia muzicala fiind un mix de speed/thrash si rock’n roll, mereu rapid, agresiv si un sound old-school. Printre numele mari cu care au impartit scena se numara: Artillery(DNK), Virus (UK), Reactory(GER), precum si multe nume din underground-ul autohton. Pe scurt, Damage Case sunt „The Romanian Rock’n Roll Patrol”!

Club Fabrica (11 Iunie nr 50)

Ora 21:00 / 30 Mai / 2015

Informații adiționale

Data:

30.05.2015

Ora:

21:00

Intrare:

-

Locatie:

Fabrica Club

Adresa:

11 iunie nr.50