Bucuresti

Dumitru Icodin - Expoziție retrospectivă

Dumitru Icodin - Expoziție retrospectivă

Detalii expozitie

Social links
Categorie
Expozitii
Modificat
acum 3 luni si 2 saptamani
Vizualizari
810

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 8 iunie 2017 - Duminica 2 iulie 2017

Voteaza & Distribuie

Prezentare expozitie

O expozitie in care artistul Dumitru Icodin isi prezinta preaplinul sentimentelor "Dumitru Icodin are o abilitate cromatica care il apropie de clasicii picturii nationale, maestrii naturii statice si peisagisticii interbelice si nu numai si o lejeritate in exprimare deosebita.

Observati ca artistul nu se teme de sinceritate.Sa fii sincer este foarte greu iar Icodin este unul din acei artisti sinceri.
Motivul realitatii este prezent in toate creatiile sale: naturi statice, peisaje, flori, ceea ce poate sa ofere o tema agreabila de a-ti odihni ochii, sufletul si de a te reface dupa o zi, o luna sau un an de munca asidua.

E foarte important sa gasesti acest motiv care sa-ti concerteze tie artist in suflet si sa poti oferi si privitorului, colectionarului, admiratorului aceleasi sentimente. Dialogul dintre artist si beneficiarul operei sale se face prin opera.

Opera trebuie sa fie la fel de graitoare si la fel de emotionabila pentru artist ca si pentru privitor iar Dumitru Icodin are aceasta calitate de a o sensibiliza, de a o face sa rezoneze, sa cante in sufletul acestui virtual beneficiar." - Silvan Ionescu critic de arta