Bucuresti

E-Camere.ro - Camera video supraveghere este un dispozitiv mult mai performant ca sistemul de alarma

E-Camere.ro – Camera video supraveghere este un dispozitiv mult mai performant ca sistemul de alarma

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
978

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Industria sistemelor de securitate a creat numeroase dispozitive care ofera siguranta sporita celor carecumpara astfel de echipamente profesionale. Camera video supraveghere este cel mai apreciat device din aceasta categorie. Exista numeroase magazine virtuale care comercializeaza astfel de produse. E-Camere.ro este un website care vinde cele mai performante sisteme video de supraveghere.

Intr-o piata aflata in plina dezvoltare precum cea a sistemelor de securitate, specialistii din domeniu recomanda atat instalarea de camere video supraveghere cat si a sistemelor de alarma. Analistii care au prospectat cifrele arata faptul ca supravegherea video castiga din ce in ce mai mult teren, comparativ cu dispozitivele dotate cu senzori de miscare care activeaza sunete de avertizare.

Diferentele dintre cele doua sisteme de securitate si siguranta surclaseaza camera video de supraveghere ca fiind mult mai eficienta datorita faptului ca imaginile inregistrate si stocate de un astfel de echipamente reprezinta o resursa mult mai buna pentru identificarea pagubelor reale.

In ultimii ani sistemele video de supraveghere au fost adaptate sa raspunda cerintelor tuturor celor care le utilizeaza, in privinta sigurantei personale. In procesul de fabricatie aceste dispozitive au integrate tehnologii prin care imaginile inregistrate in timp real sunt transmise prin intermediul internetului – pe device-ul utilizatorului – oriunde in lume.

Imaginati-va ca sunteti in vacanta si puteti totodata sa aveti sub control realitatea din curtea si casa dvs.

Un alt plus pe care il ofera echipamentele video de supraveghere consta in faptul ca acestea pot fi montate atat in exterior, cat si in interior. Dispozitivele montate in spatii exterioare sunt fabricate din materiale care rezista intemperiilor si schimbarilor climaterice. De asemenea, noile echipamente video pot sa capteze imagini in infrarosu (IR) de la distante de pana la 20 de metri. Multe dintre ele folosesc deja tehnologia Wi-Fi, fara a mai fi nevoie de instalarea de cabluri si fire pentru a le pune in functiune, in vederea transmiterii informatiilor inregistrate.

Altfel stau lucrurile in cazul sistemelor de alarma. Desi sunt facute sa tina persoanele straine la distanta de proprietatea dvs., ele nu pot sa surprinda imagini cu cei care patrund abuziv in cadrul proprietatii. Mai mult, pana la venirea echipelor de interventie, astfel incat persoanele intruzive au toate sansele sa produca pagube insemnate. Intr-o astfel de situatie, imaginile surprinse de sistemele video de supraveghere pot ajuta la identificarea atat a infractorilor cat si a pagubelor comise de catre acestia.

Un magazin virtual dedicat sigurantei si securitatii

Daca va intrebati de unde le puteti achizitiona aceste camere video performante, raspunsul este simplu. Acceseaza website-ul: e-camere.ro si descopera o multime de modele de astfel de sisteme care garanteaza siguranta proprietatii dvs. si, implicit, a vietii.

Website-ul este administrat de o echipa de profesionisti care au prospectat pana la cele mai mici detalii echipamentele video de supraveghere si le ofera celor interesati cele mai performante sisteme video de protectie. Camere video, dispozitive de stocare si de redare a imaginilor fabricate, precum si ustensilele necesare instalarii lor fabricate de firme renumite din industria sistemelor de securitate.

Pentru mai multe informatii telefoneaza la numarul: 0767390475, 0765487387

Autor