Bucuresti

E-Camere.ro – Protejeaza-ti locuinta cu un sistem complet de camere video profesionale

E-Camere.ro – Protejeaza-ti locuinta cu un sistem complet de camere video profesionale

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Vizualizari
638

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Industria echipamentelor de securitate tine pasul cu tehnologia. Astfel, pe piata de profil au aparut camere video profesionale care se conecteaza la internet prin Wi-fi si stocheaza imaginile cu ajutorul unui simplu card SD. Alege si tu un astfel de dispozitive pentru a-ti proteja locuinta. Protejarea proprietatii este o prioritate pentru orice persoana care o detine. Dincolo de aspectele legale care reglementeaza protectia in general a proprietatilor, orice persoana trebuie sa faca eforturi in sensul asigurarii unui minim de siguranta. Multi dintre proprietai prefera sa instaleze in interiorul sau experiorul spatiilor lor camere video profesionale.

Alege sistemele de supraveghere video de ultima generatie


Sistemele de protectie video s-au dezvoltat odata cu tehnologia. Comparativ cu vechile dispozitive incluse in aceasta categorie, cele noi sunt echipate cu mai multe functii prioritare care sporesc gradul de siguranta al imobilelor sau spatiilor in care sunt montate. Astfel, noile camere video profesionale se pot conecta la internet prin tehnologia Wi-fi. De asemenea, pot stoca imaginile prin carduri de memorie. Mai mult, imaginile surprinse pot fi vizualizate cu ajutorul smartpone-urilor, tabletelor electronice sau laptopurilor.

Producatorii au creat aplicatii specializate prin care dispozitivele persoanle pot permite vizualizarea imaginilor suprinse de camerele de supraveghere. De asemenea, noile modele de echipamente video de siguranta ofera o calitate mai inalta a imaginii suprinse, indiferent de conditiile atmosferice sau temperatura din interiorul sau exteriorul spatiului in care au fost amplasate.

Totodata, cele mai multe dintre de camere video profesionale care exista astazi pe piata au integrate si microfoane inteligente care surprind sunetele ambientale si care pot fi redate cat mai fidel. Producatorii au lucrat si la designul acestor dispozitive, realizand echipamente usor de montant si foarte greu de depistat de persoanele care patrund fara permisiune in perimetrul unei proprietati. O importanta deosebita a fost acordata si materialului din care sunt confectionate noile echipamente video de protectie. Acestea sunt realizate din aliaje rezistente la soc si conditiile de vreme.

E-Camere.ro comercializeaza sisteme video de protectie incredibil de inteligente


Daca nu stii de unde sa alegi modelul potrivit de camere video de supraveghere profesionale, acceseaza magazinul tau virtual care pune la dispozitive o varietate de modele de astfel de echipamente. De exemplu, puteti alege camera de supraveghere profesionala Guard View cu rezolutie maxima de 720 pixeli, tehnologie HDTVI si senzor infrarosu care surprinde imagini IR pana la o distanta de pana la 20 de metri. La fel de eficienta este si camera video Alhua, care utilizeaza tehnologii HDCVI si HDTVI, modelul fiind echipat cu filtru IR care surprinde imagini infrarosu de pana la 30 de metri.

Date de contact
Mai multe informatii despre modelele disponibile in stoc si modalitatea de achizitie va stau la dispozitie prin intermediul web site-ul www.e-camere.ro. De asemenea, puteti plasa comenzi si prin intermediul numarului de telefon: 0767390475 sau la adresa de e-mail: vanzari @ e-camere.ro

Comezile cu valori de peste 499 de lei beneficiaza de gratuitate in ceea ce priveste pretul transportului. Mai mult, clientii primesc si suport tehnic asigurat de personal specializat.

Autor