Bucuresti

E-Camere.ro recomanda sa iti montezi camere supraveghere video pentru protectia si asigurarea locuintelor

E-Camere.ro recomanda sa iti montezi camere supraveghere video pentru protectia si asigurarea locuintelor

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 saptamani si 10 ore
Vizualizari
487

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Tot mai multe persoane investesc in securizarea locuintelor, atat pentru protectia familiei, cat si pentru siguranta bunurilor detinute. De aceea, un sistem de alarma corespunzator, impreuna cu montajul acestor camere supraveghere video (exterior si/sau interior) reprezinta o solutie benefica pentru inlaturarea grijilor si combaterea infractiunilor, precum si pentru identificarea faptasilor, in cazul unei spargeri.

E-Camere.ro - Sfaturi utile pentru pozitionare si montare camere supraveghere video pentru eficienta maxima

Achizitionarea si montarea aleatorie a unor camere supraveghere video nu inseamna intotdeauna securizarea eficenta a locuintei. In cazul in care acestea nu sunt pozitionate ingenios, investitia nu isi va dovedi utilizatea.

  • Care sunt cele mai potrivite locuri pentru instalarea de camere supraveghere video?
Conform statisticilor, locurile vizate de intrusi sunt usa din fata, usa din spate si geamurile primului nivel. Prin urmare, acestea sunt principalele locuri ce ar trebui avute in vedere atunci cand se monteaza camerele.

Atunci cand sunt montate in zona usii frontale, camerele video functioneaza si ca un ajutor in identificarea persoanelor care se afla afara, inainte de a deschide usa.

Totodata, montarea de camere supraveghere video exterior trebuie facuta astfel incat nimeni sa nu aiba acces la acestea, pentru a-i impiedica pe infractori sa le acopere sau sa le distruga, iar dovezile sa nu mai existe.

  • Pozitionati fiecare tip de camere supraveghere video in functie de unghiurile pentru care sunt potrivite
Unele camere au capacitate de supraveghere de la 45 la 75 de grade, in timp ce altele acopera pana la 180 de grade vizibilitate. In functie de acest lucru, camerele cu vizibilitate mai mica pot fi pozitionate deasupra usilor, garajului etc, in timp ce camerele de supraveghere ce acopera o suprafata mai mare pot fi montate in colturile caselor.

  • Setati corect camerele supraveghere video
Pentru cele mai bune rezultate, optati pentru camere supraveghere video performante, ce prezinta detalii tehnice precum zoom, vedere clara pe timp de noapte. Pentru instalarea corecta a acestora, consultati-va intotdeauna cu un specialist.

Avantajele achizitionarii prin magazinul specializat E-Camere.ro

In prezent, exista pe piata foarte multe variante pentru achizitionarea unor camere supraveghere video, insa nu toate sunt eficiente, iar efectul nu va fi cel asteptat.

Colaborarea cu un specialist in comercializarea acestui tip de produs, precum si in montarea corecta a acestor sisteme va asigura un succes real si o investitie care isi va dovedi utilitatea in timp.

E-Camere asigura tuturor clientilor cu care colaboreaza:

  • Garantie
Toate echipamentele comercializate de E-camere.ro beneficiaza de garantie de pana la 3 ani;

  • Suport tehnic
Suportul tehnic este oferit de companie in mod gratuit fiecarui client;

  • Transport gratuit
Pentru comenzile in valoare de minim 499ron, transportul este asigurat in mod gratuit, prin intermediul unei firme de curierat (Fan Curier);

Catalogul online cu produse specifice sistemelor de supraveghere (camere supraveghere video, DVR-uri si accesorii necesare) poate fi vizualizat prin accesarea website-ului companiei.

Echipamentele comercializate sunt profesionale si calitative, furnizate de cei mai mari producatori din domeniu, completate de garantia acordata (conform fiecarui produs, aceasta poate fi de maxim 3 ani).

Date de contact

Website: e-camere.ro

Pentru vanzari/detalii comenzi:
Telefon: 0767390475

Autor