Bucuresti

EAT What You KNOW

EAT What You KNOW

Detalii eveniment

Telefon
0751774777
Social links
Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Vizualizari
151

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 21 septembrie 20229:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Te invităm la evenimentul final (format hibrid) EAT What You KNOW miercuri, 21 Septembrie 2022, la Sala Elisabeta a Teatrului Elisabeta – București, începând cu ora 9:00, susținut de Green Digital Innovation HUB România (Green eDIH) – lider de proiect.

Proiectul nostru se apropie de final și suntem foarte mândri să anunțăm că soluția noastră a fost selectată pentru a fi prezentată și la evenimentul de închidere a SmartAgriHubs, organizat la Lisabona, Portugalia, în perioada 26-28 septembrie. Accesează acest link pentru a completa formularul de înregistrare din cadrul evenimentului final “EAT What You KNOW“. Participrea este GRATUITĂ

f2f.dih.green/register-to-participate-for-the-final-closing-event-organized-in-bucharest-on-21-september-2022-eat-what-you-know/


Acest eveniment se desfășoară în cadrul “Sprijinirea comunităților și rețelelor agroalimentare din SEE prin dezvoltarea serviciilor de calitate și trasabilitate digitală a alimentelor folosind tehnologia blockchain”, finanțat de SmartAgriHubs prin instrumentul de finanțare Horizon Europe 2020.

Folosind tehnologia blockchain, noi împreună cu partenerii din consorțiu: Tera Tehnopolis - Croația, Hadas Bar - Israel și Smart Village - Bosnia și Herțegovina, în colaborare cu Centrul de Competență Centar Kompetencija - Croația și IT Cuspis - Croația, am dezvoltat cea mai inovativă platformă de trasabilitate a alimentelor. Aceasta demonstrează cum poate fi creat un traseu transparent și 100% sigur pentru produsele alimentare. Soluția prototip va permite consumatorilor să fie mult mai bine informați despre istoricul unui anumit produs.

Această inițiativă are ca scop alinierea sectorului agro-alimentar din România la normele și direcțiile de digitalizare și automatizare a sectorului agricol din Uniunea Europeană, pentru a face față provocărilor existente și viitoare. Pentru noi, ar fi o deosebită onoare să faci parte din lista noastră de participanți. Te asteptăm.

Pentru mai multe informații despre proiect, te rugăm să accesezi pagina web: f2f.dih.green