Bucuresti

Eco-Aqua.ro - Filtre deferizare pentru sanatatea apei potabile

Eco-Aqua.ro – Filtre deferizare pentru sanatatea apei potabile – Eficienta sporita cu produse de calitate

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Vizualizari
681

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Fierul si manganul sunt deseori intalnite in apa, indiferent ca aceasta provine dintr-o retea de alimentare cu apa sau fantana si de aceea este foarte importanta instalarea si utilizarea acestor filtre deferizare recomandate de compania Eco-Aqua. Prin intermediul acestei firme gasiti filtre deferizare de calitate, cu functionare automata si un nivel ridicat de eficienta.

Tot mai multe elemente chimice sunt prezente in apa fie din cauza tevilor corozate, fie ca urmare a trecerii apei prin straturile de pamant ce contin fier si mangan. Compania Eco Aqua sustine lupta impotriva apei periculoase pentru sanatatea omului si asigura o gama completa de produse si consumabile pentru tratarea acesteia.

De ce sunt necesare aceste filtre deferizare? - Efecte negative Fe si Mn

Atunci cand fierul si manganul se regasesc in apa respectand anumite valori, acestea nu reprezinta un pericol pentru om. Cu toate acestea, neplacerea consta in patarea obiectelor casnice si sanitare. Fierul in exces se poate depune pe vasul de toaleta, robineti sau para de dus sub forma unor pete ruginii, iar manganul poate fi identificat in momentul in care apar pete de culoare neagra. Nici calitatea apei nu mai este aceeasi, prezenta acestor elemente fiind caracterizata printr-un gust metalic si intepator.

Deferizare apa – Solutii moderne pentru o apa potabila mai sigura

In ceea ce priveste reglementarile din tara noastra, valoarea maxima de fier admisa in apa este de 0,2 mg/litru (200 micrograme/litru), in timp ce valoarea maxima a manganului este de 0,05 mg/litru (50 micrograme/litru). Cu toate acestea, specialistii ne avertizeaza ca apa ce contine mangan nu trebuie consumata de bebelusi. De ce?
Organismul lor nu este inca capabil sa elimine manganul, ceea ce poate cauza probleme grave de sanatate. De aceea, filtrele de deferizare sunt o investitie necesara in cazul in care constatati ca apa are un continut ridicat de fier si mangan.

Filtre deferizare automate Eco Aqua – produse BIRM, PYROLOX si GREEN SAND

Eco Aqua comercializeaza trei tipuri de deferizatoare automate de la producatori importanti din acest domeniu, iar produsele sunt fabricate in conformitate cu cele mai inalte standarde, in privinta calitatii.
Caracteristici ale produselor disponibile:

  • Deferizator automat BIRM – Filtru prevazut cu masa filtranta activa, ce retine fierul si il oxideaza cu ajutorul birmului. Capacitatea de filtrare este mentinuta printr-o spalare contracurent a masei filtrante;
  • Deferizator autimat GREEN SAND – Filtru prevazut cu masa filtranta activa sub forma granulara ce actioneaza asupra fierului, manganului si hidrogenului sulfurat din apa ca si catalizator. Regenerarea se poate face cu un anumit dozaj de clor in timpul contraspalarii.

Eco Aqua - Sisteme deferizare fiabile si eficiente pentru sanatatea oamenilor

Garantia calitatii apei oferite de aceste filtre deferizare consta in componentele cu actiune sigura si tehnologiile moderne care stau la baza tratarii si purificarii apei. Eco Aqua este furnizorul de la care puteti achizitiona produse si echipamente ce functioneaza in conditii optime, pentru a fi multumiti de investitia facuta. Mai mult de atat, calitatea apei obtinute cu aceste filtre speciale poate fi testata la orice laborator specializat.
Mai multe detalii despre produsele din aceasta categorie puteti gasi accesand eco-aqua.ro

Date de contact:

Adresa: Str. N. Titulescu, nr. 45 - Dej. Judetul Cluj. Romania
Tel / Fax: 0040364417173
Mobil: 0040764183771, 0040752137832, 0040740075755
E-mail: office @ eco-aqua.ro

Autor