Bucuresti

Economisește timp și bani cu ajutorul comparatoarelor de prețuri online

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 3 saptamani si 6 ore
Vizualizari
175

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În era digitală, tot mai mulți oameni aleg să-și facă cumpărăturile online. Cu toate acestea, în căutarea pentru cea mai bună ofertă, nevoia de a face compararea prețurilor existente între magazinle online devine din ce în ce mai importantă. Din fericire, un start-up românesc a dezvoltat o platformă care își propune să facă acest lucru mai ușor și mai rapid - 3CHEAPS. Prin intermediul acestei platforme, utilizatorii pot alege cea mai bună ofertă și magazinul online care oferă prețul cel mai mic, economisind astfel timp și bani.

În ziua de azi, nevoia de a face comparații între prețurile magazinelor online crește din ce în ce mai mult. În timp ce unii dintre noi sunt dispuși să petreacă timp pentru a face această acțiune, ceilalți își pierd răbdarea și optează să aleagă cea mai rapidă opțiune. Cu toate acestea, fiecare dintre opțiuni ne face să renunțăm la ceva din viața noastră, fie bani, fie timp. Pentru a reduce efortul și a obține decizii informate în cel mai scurt timp, o platformă de comparare a prețurilor a fost dezvoltată de un start-up românesc - 3CHEAPS.

3CHEAPS a venit cu o abordare diferită față de alte platforme similare, preluând prețurile produselor în timp real, direct de pe paginile magazinelor online. De asemenea, pe platformă se găsesc informații utile precum stocurile și recenziile produselor. Platforma poate fi accesată în varianta web și în cea mobilă, oferind utilizatorilor posibilitatea de a alege cea mai potrivită variantă pentru ei.

Dezvoltatorii acestei platforme au obiective și planuri de viitor tangibile, menite să crească și să extindă platforma 3CHEAPS. Intenția lor este ca până la sfârșitul acestui an să crească numărul de oferte disponibile și să extindă platforma pentru utilizatorii din alte țări europene.

Garantează-ți că faci cele mai bune decizii în materie de achiziții, comparând prețurile existente și alegând magazinul online cu prețul cel mai mic prin intermediul platformei 3CHEAPS!