Bucuresti

ELDER + MOS GENERATOR + ROADKILLSODA

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 4 ani si 8 luni
Apartine de
Club Fabrica
Vizualizari
373

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

LiferAliver Productions si Club Fabrica te invita pe 15 Iulie la o seara de stoner rock cu trei trupe care nu mai au nevoie de mari prezentari.

Elder + Mos Generator + RoadKillSoda

15.July.2015@Club fabrica!

ELDER

Elder este o trupă de stoner rock/psychedelic rock din oraşul Boston, înfiinţată în anul 2005. Trupa este alcătuită din Nick DiSalvo (voce, chitară), Jack Donovan (bas) şi Matt Couto (tobe). În cei 10 ani de activitate, Elder a lansat un split CD cu trupa Queen Elephantine, 2 demouri, 3 LP-uri, un EP şi un album live. Cel mai recent album de studio al trupei, intitulat "Lore", a fost lansat chiar anul acesta.

https://www.facebook.com/elderofficial?fref=ts

MOS GENERATOR

Mos Generator este o trupă de stoner rock din Port Orchard, Washington, înfiinţată în anul 2001. Trupa este alcătuită din Tony Reed (voce, chitară, keyboards), Sean Booth (bas) şi Scotty Vandweller (tobe). Până în prezent, trio-ul american a lansat nu mai puţin de 10 albume de studio, şase EP-uri şi un best of, dintre care cele mai recente materiale sunt un LP, intitulat "In Concert 2007-2014", şi un split CD cu trupa Isaak, ambele lansate anul acesta.

https://www.facebook.com/MosGenerator?fref=ts

ROADKILLSODA

Trupa Roadkillsoda a fost înfiinţată în 2011 de Mihnea Ferezan (chitară), Alex Ghiţă (tobe), Victor "Vava" Ferezan (bas) şi Mihnea Blidariu (voce). Tot în 2011, trupa a lansat şi primul ei material discografic, un EP intitulat "A Fucked Up Trip Gone Bad". După o perioadă de inactivitate, trupa se reuneşte având un alt solist, şi anume pe Sebastian Stancu (Spiritual Ravishment). În 2013, cei de la Roadkillsoda au lansat primul lor album de studio, intitulat "Oven Sun", iar în 2014 pe de-al doilea, intitulat "Yo No Hablo Ingles".