Bucuresti

Eleganta si economie la un alt nivel: bucura-te de eficienta si rafinament cu o baterie senzor de calitate pentru baie

Eleganta si economie la un alt nivel: bucura-te de eficienta si rafinament cu o baterie senzor de calitate pentru baie

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 5 luni si 2 zile
Vizualizari
624

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

In ziua de azi, oamenii folosesc chiuvetele si bateriile pentru bai si bucatarii pentru o serie intreaga de activitati casnice. Totodata, tot mai multi oameni sunt atenti la cele mai moderne si noi produse de pe piata, ajungand sa le includa si in propriile camine, ce de exemplu o baterie senzor, preponderent intalnita in baile spatiilor publice sau comerciale, insa in ziua de azi tot mai intalnita in baile si bucatariile casnice.

De ce intalnim bateriile cu senzor din ce in ce mai des?

Intr-o serie intreaga de spatii publice, cum ar fi restaurantele, hotelurile, spatiile comerciale sau scolile, bateriile cu senzor sunt instalate din motive ce tin de igiena si de economie.

Cum functioneaza?


Asa cum ii spune si numele, bateria dispune de un senzor infrarosu, care odata ce detecteaza proximitatea mainilor porneste, lasand apa sa curga la o temperatura presetata, iar la inlaturarea mainilor din campul de detectie, opreste curgerea apei. Senzorul folosit de aceasta baterie se numeste de fapt senzor de proximitate, iar asa cum s-a mentionat anterior, senzorul este atasat unei valve care permite sau impiedica curgerea apei. Majoritatea bateriilor cu senzor functioneaza pe baza unui acumulator cu un grad inalt de eficienta. Magazinul Baterii-Lux.ro va prezinta avantajele bateriilor cu senzor GROHE, un brand de top pe piata echipamentelor sanitare

Pornire si oprire automata, eficienta si utila

Bateriile cu senzor au avantajul major ca se opresc automat dupa ce am terminat sa ne spalam pe maini. Acest lucru poate fi spre exemplu foarte avantajos pentru casele unde locuiesc si copii, acestia uitand de multe ori sa inchida robinetele. In acelasi timp, pornirea si oprirea automata este utila persoanelor varstnice, pentru care bateriile obisnuite sunt ceva mai incomode datorita artritei, spre exemplu. Cu un astfel de sistem, se elimina total riscul inundarii bailor si bucatariilor, un lucru care se intampla mult mai des decat ne imaginam.

Economie de apa

In general, o baterie senzor este configurata astfel incat apa sa curga intr-un mod economic si inteligent, atat pentru economii, cat si pentru preventia scurgerii si stropirii. Analizele realitate pe baterii cu senzor spun ca in timp ce dintr-o baterie normala curg peste 10 litri de apa pe minut, una cu senzor scoate maxim 6 litri, fara ca utilizatorul sa fie afectat de asta. Asadar, pierderile de apa scad drastic, iar asta este benefic atat buzunarelor noastre, cat si planetei.

Igiena pentru utilizatori

Acest avantaj este destul de simplu de explicat. In special in baile unde intra un numar foarte mare de oameni zilnic, bateriile pot fi adevarate focare de bacterii. Din moment ce senzorul elimina nevoia de a actiona manual bateria, noi nu mai intram in contact cu bacteriile altora si putem parasi baia cu adevarat curati.

Aspect elegant

Bateriile moderne, in special cele GROHE, sunt realizate punandu-se un accent mare si pe stil. Acestea au un design foarte actual care este imposibil sa nu imbunatateasca aspectul oricarei bai, reusind sa starneasca admiratia tuturor oamenilor.

Bateriile cu senzor GROHE pe care le puteti achizitona sunt de mai multe feluri:
Essence
Eurosmart New
Eurosmart Cosmo
Europlus
Allure.

Pentru informatii tehnice, le puteti consulta pe fiecare in parte pe site-ul magazinului, insa oricum, numele GROHE va ofera garantia unor produse cu adevarat durabile. Magazinul Baterii-Lux.ro este locul potrivit pentru cei care cauta o baterie senzor sau alte echipamente sanitare de cea mai inalta calitate.

Autor