Bucuresti

Epidemie de Iubire - Vama concerteaza de Ziua Femeii

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 8 ani si 3 luni
Vizualizari
662

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 10 martie 2013 

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Epidemie de Iubire - Vama concerteaza de Ziua Femeii


Duminica, pe 10 martie, Vama va concerta pe scena Cinema Patria in cadrul unui concert special cu ocazia Zilei Femeii.Vino sa fii cuprinsa de o adevarata "Epidemie de Iubire" alaturi de Tudor Chirila si una dintre cele mai iubite trupe de rock romanesti.


Vama este una dintre cele mai apreciate trupe de rock din Romania. Proiectul a fost fondat de Tudor Chirila si Eugen Caminschi, care au decis in 2006, dupa 10 ani alaturi de Vama Veche, sa o ia de la capat impreuna cu Gelu Ionescu, Lucian Cioarga si Dan Opris.Primul album al trupei, "Vama", a aparut in 2008 si a fost lansat printr-un concert la Arenele Romane din Bucuresti. Cu single-uri ca "E plin de fete" si "Bed For Love", Tudor Chirila si colegii sai s-au instalat din nou in topurile muzicale, iar concertele lor erau sold-out.


Cel de-al doilea album, intitulat "2012", a fost lansat pe 28 mai, anul trecut, printr-un concert de anvergura la Sala Palatului din Bucuresti. Show-ul a fost deschis cu piesa "Epidemie de iubire", una dintre cele mai iubite piese ale trupei.


Biletele pentru concertul Vama pot fi gasite in format electronic pe www.iabilet.ro si www.bestmusic.ro/bilete/, pe www.okazii.ro si in format fizic la casa de bilete de la Cinema Patria si la standul Okazii.ro din Domo / Baneasa Shopping City (de pe 15 februarie), la urmatoarele preturi:


60 de lei – Acces General

100 de lei – VIP, in fata scenei – include si noua carte a lui Tudor Chirila, "Exercitii de Echilibru".


Dupa concert, trupa va oferi tuturor fanilor autografe!