Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Evi-DENT

Evi-DENT

Detalii cabinet stomatologic

Adresa
Bucuresti, Sectorul 6, Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 57
Telefon
0745649456
Categorie
Cabinete stomatologice / Laboratoare dentare
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
781

Voteaza & Distribuie

Prezentare cabinet stomatologic

Evi-DENT Bucuresti

Echipa noastra este formata din medici specialisti profesionisti, oameni pozitivi, relaxati, pasionati de ceea ce fac si dornici sa se depaseasca pe ei insisi. Materialele calitative achizitionate de la producatori avizati international, aparatura de ultima generatie si daruirea fiecarui membru al echipei de a obtine rezultate perfect adaptate cerintelor fiecarui pacient sunt cuvinte cheie – pietre de temelie care au stat si stau la baza dezvoltarii noastre. Abordam cu profesionalism, flexibilitate si deschidere fiecare caz in parte, in regim de urgenta sau stabilind un plan de tratament specific fiecarui pacient.

Orar cabinet stomatologic

Luni: 9:00 - 14:00
Marti: 14:00 - 20:00
Joi: 9:00 - 14:00
Vineri: 9:00 - 14:00

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro