Bucuresti

Excelenta in negociere

Excelenta in negociere

Detalii curs

Telefon
0733107845
Categorie
Cursuri afaceri
Locatie
CODECS
Modificat
acum 4 ani si 8 luni
Apartine de
CODECS
Vizualizari
1131

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Program şi Descriere a Seminarului de Negociere

Programul se desfăşoarăde-a lungul a două zile de curs (fiecare zi formată din două sesiuni) la o dată pe care o stabilim de comun acord.

4 sesiuni(2, 0 zile) Tehnici de Negociere

Programul foloseşte intensiv filme de training cu subtitrare în limba română de la firma britanică Video Arts precum şi alte materiale educative, teste si role-plays menite să mărească impactul temelor discutate. De asemenea, temele vor fi exersate în cadrul unor activităţi apropiate de realitatea profesională a participanţilor, iar discuţiile de grup, testeleşi celelalte activităţi educative vor face procesul de învăţare stimulantşide impact.

Programul implică un număr de activităţi de grup la care participanţii vor exersa tehnicile discutate, teste şi jocuri.Ar fi indicat caparticipantii sa aduca cu ei exemple de situatii legate de vanzari sau clienti problematici si modul cum au fost rezolvate pentru a le discuta impreuna.

Program de Tehnici de Negociere

Premiza programului este că există întotdeauna o soluţie mai bună pentru ambele părţi şi condiţia pentru a o găsi este disponibilitatea părţilor de a o căuta. Este de fapt o atitudine care porneşte de la disponibilitatea măcar a uneia dintre părţi de a lua iniţiativa şi a porni procesul de căutare.Este un alt mod de a spune că spiritul de întreprindere al părţilor este critic pentru găsirea unei soluţii cu care ambele părţi sunt fericite. Vom începe cu atitudinea corectă a unui negociator de succes şi factorii care influenţează rezultatul unei negocieri.

Programul incepe cu un test de stress care ilustrează factorii specifici de stress la care reacţionăm fiecare individual. Vom vorbi despre trăsăturile unui negociator de succes şi în general de factorii de care depind rezultatele unei negocieri. Vom vedea modul în care să evităm capcane în care pierdem iniţiativa şi suntem manipulaţi.

Vom continua cu importanţa planificării în negociere, stabilind o rutină de pregătire a planului de negociere, folosind un chestionar ajutător.
Vom vorbi apoi despre cele 5 moduri de negociere (cooperant, competitiv, organizaţional, personal, atitudinal) şi vom vedea cum putem lua iniţiativa şi ce metode avem la dispoziţie pentru a trece oponentul de la un mod de negociere la altul.

Vom învăţa să recunoaştem tehnici de manipulare şi vom vedea cum să le ocolim sau să le folosim constructiv. De pildă puterea şi manipularea percepţiei puterii părţilor sunt aspecte de care depinde considerabil rezultatul unei negocieri.

Vom vorbi despre tactici şi contr-tactici de târguială precum şi modul corect de a face concesii în negociere.
Vom vedea de ce e bine să evităm negocierile la telefon şi cum să ne pregătim dacă se întâmplă totuşi.