Bucuresti

Exclusivist si rafinat - hotel de 5 stele in Bucuresti

Exclusivist si rafinat - hotel de 5 stele in Bucuresti

Detalii

Categorie
Oferte / Pachete Turistice
Modificat
acum 2 luni si 4 zile
Apartine de
Concept24
Vizualizari
456

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Final de an incununat de succes si recunoastere internationala, o noua confirmare a ceea ce este Suter Palace, o bijuterie arhitecturala construita in stil neoclasic, cu influente brancovenesti, un concept de ospitalitate de 5 stele+. Micul palat se bucura de un design in stil atemporal, mobilier clasic, pentru realizarea carora s-au folosit materiale precum lemnul de nuc, foita de aur, cristalele, matasea, catifeaua si broderiile. Fiecare detaliu devine simbolul unui trai luxos, redat oaspetilor intr-o nota actuala.

Cea mai recenta apreciere obtinuta de Suter Palace Bucuresti este nominalizarea la categoria best design, in cadrul decernarii premiilor Termalia Awards 2019 – Business & Networking Event.

Cel mai luxos hotel din Romania, Palatul Suter Bucuresti a primit aprecierea celor mai renumiti critici in domeniu. Un loc spectaculos care repune capitala pe harta turistica a lumii, considerat una dintre destinatiile de top din Europa, se afla pe lista ''Magic hotels for Christmas'', realizata de Historic Hotels of Europe. “Hotelurile noastre istorice din Europa au suflet”, spun cei de la Historic Hotels of Europe.

Suter Palace Heritage Boutique Hotel ofera o experienta inedita acelora care doresc sa simta vibratia istorica si culturala a unei cladiri impunatoare prin eleganta, rafinament si design, care dateaza din anul 1906. La doar 15 minute de mers pe jos de Parcul Carol si Catedrala Patriarhala Romana, devine fara indoiala, o locatie de vis pentru o ocazie turistica in Bucuresti. Pozitionat din punct de vedere geografic, pe cel mai inalt punct al orasului, Colina Filaret, intr-o locatie extrem de discreta si reconfortanta, Palatul Suter Bucuresti poarta vesmintele gloriei de cinci stele: padure de nuc, foite de aur, cristal, catifea si matase.

Si fiind vorba de o locatie de 5 stele+, evenimentele organizate la Suter Palace Bucuresti sunt pe masura, la care adesea sunt invitate atat vedete locale cat si internationale, personalitati din lumea modei, artei, muzicii. Restaurantul pe care-l detine este gazda perfecta pentru evenimente corporate, private sau publice: cocktail dinner & dance, wine & dance dinner, jazz night, Halloween & dine, etc.

Nu-i de mirare ca Palatul Suter si-a castigat rapid reputatia atat pe plan local cat si extern. Este cunoscut ca unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri de 5 stele din Bucuresti, fiind singurul hotel din Romania inclus in topul hotelurilor de lux, top elaborat de revista americana Condé Nast Traveler.