Bucuresti

Exegens Management Consultants

Exegens Management Consultants

Detalii organizator cursuri

Adresa
Bucuresti
Telefon
0770609409
Categorie
Organizatori cursuri
Modificat
acum 4 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1296

Voteaza & Distribuie

Prezentare organizator cursuri

Exegens Management Consultants Bucuresti

Exegens Management Consultants este o firma capabila sa sustina mediul de afaceri romanesc cu scopul clar de a creste competitivitatea prin reduceri sistematice de costuri, prin cresterea nivelului de calitate perceputa de clienti si prin scurtarea timpului de reactie la semnalele pietei.
Oferta Exegens Management Consultants este formata din patru produse-sistem, servicii si cursuri pentru cresterea competitivitatii si productivitatii organizatiilor.


EXEGENS asigura avantajul competitiv pe termen lung in afacerea Dumneavoastra prin servicii si cursuri pentru urmatoarele procese de afaceri:
1) PRODUCTIVITATE
2) SALES/ OPERATIUNI & COMPETITIVITATE
3) CONTROLLING & CONTROLLER
4) CONTABILITATE FINANCIARA.

Cele patru produse-sistem EXEGENS creeaza premisele asigurarii competitivitatii organizationale prin dezvoltarea unui SISTEM MANAGERIAL care imbina armonios toate dimensiune unei afaceri cu scopul clar: profitul controlat pe termen lung.

Mediile de afaceri carora se adreseaza intregul pachet de produse EXEGENS sunt mediile puternic concurentiale care necesita readaptari rapide la schimbarile din piata.

Avand convingerea ca oferta noastra este benefica afacerilor Dumneavoastra, va invitam ca, pentru mai multe informatii privind activitatea EXEGENS MANAGEMENT CONSULTANTS, sa accesati pagina noastra de internet.

Exegens Management Consultants - calea spre competitivitate.

Filtre organizator cursuri

Cursuri pentru: Adulti
Tip curs: Cursuri de formare profesionala