Bucuresti

Expertiza si consultanta tehnica profesionista pentru lucrari de pardoseli PVC

Expertiza si consultanta tehnica profesionista pentru lucrari de pardoseli PVC prin intermediul companiei Milucon

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
976

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Fie ca vorbim de locuinta proprie, de un spatiu comercial sau orice alt tip de cladire sau constructie, aceste pardoseli PVC sunt foarte des intalnite in cadrul pietei de profil a lucrarilor destinate protejarii diferitelor tipuri de spatii si suprafete. Pardoselile PVC reusesc sa se incadreze perfect cu restul design-ului din casa, avand in vedere ca se regasesc intr-o varietate de modele si culori. Este important de retinut ca se comercializeaza in Romania atat pardoseli PVC pentru interior, cat si pentru exterior.

Milucon.ro – Autoritate nationala recomandata pentru lucrari de pardoseli PVC – Calitate si profesionalism


Clientii trebuie sa stie informatii legate de firma producatoare inainte de a cumpara orice tip de produs si de aceea noi am ales sa va usuram munca si sa va recomandam sa intrati pe site-ul www.milcon.ro, iar apoi sa vizualizati gama de produse si eventual sa cititi informatiile atasate despre pardoseli PVC. In plus, accesati portofoliul companiei pentru a vizualiza cele mai de succes proiecte realizate in ultimul an. Compania Milucon asigura si furnizeza produse si servicii profesionale si dispune de o echipa de profesionisti care, prin intermediul unor sisteme performante de masurare, livrare si montarea pardoseli PVC, asigura solutii tehnice foarte eficiente.

In ce consta alegerea pardoselilor PVC?


Instalarea unor astfel de echipamente sau sisteme depinde foarte mult de spatiul si suprafata pe care urmeaza sa fie instalate. Daca spatiul respectiv este unul in care se circula des si este supus unor presiuni mecanice considerabile, trebuie instalate un anumit tip de pardoseli cu suprafata dura, care sa nu se uzeze repede si care, in acelasi timp, sa dispuna de proprietati antiderapante, dar si caracteristicile de intretinere trebuie luate in calcul.

Sunt foarte multe criterii de care trebuie sa tineti cont si, de aceea, compania Milucon va recomanda o gama foarte variata de pardoseli PVC:

  • Pardoseli industriale – Au un grad foarte mare de rezistenta, sunt printre cele mai practice, au un design classic, placut si sunt realizate din rasini poliuretanice si epoxidice. Acestea fac fata cu brio substantelor lichide varsate, socurilor provocatea din cauza greutatilor si multi alti factori care in mod normal ar afecta alt tip de pardoseala;
  • Pardoseli artistice – Prezinta o suprafata usor de intretinut, dupa cum va puteti da seama si din denumire principalul avantaj consta in faptul ca au un aspect mai deosebit facand comparatie cu alte tipuri, dar nici la capitolul rezistenta nu se prezinta prost;
  • Pardoseli lipite – se evidentiaza prin multidinea de modele ce se regasesc pe suprafata acestora, reusesc sa satisfaca si cele mai inalte pretentii ale clientilor si pot sa fie folosite in absolut orice incapere;
  • Pardoseli poliuretanice – Aceste pardoseli sunt realizate prin turnarea rasinilor poliuretanice in amestec cu alte substante, iar apoi se transforma intr-o suprafata dura. Acest tip de pardoseli necesita o atentie sporita in privinta intretinerii.

Milucon.ro - Date de contact

In cazul in care sunteti convinsi ca la Milucon se gasesc cele mai calitative si performante modele de pardoseli PVC, va invitam sa accesati website-ul companiei: milucon.ro sau sa telefonati la numarul: 0766419049 pentru a beneficia, gratuit, de serviciul de consultanta si sa programati o intalnire cu cel mai important profesionist din domeniul lucrarilor de hidroizolatii si pardoseli.

Autor

Filtre articol

Categorie articol: Amenajari