Bucuresti

Expo Casa

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente casa si gradina
Modificat
acum 3 ani si 1 luna
Vizualizari
896

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 29 mai 2009 - Duminica 31 mai 2009 

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

WTC Bucuresti va invita la Targul de solutii constructive alternative pentru case de locuit si de vacanta, "EXPO CASA" ce va avea loc in perioada 29-31 Mai 2009 in sala World Trade Plaza.

Targul "EXPO CASA" isi propune sa vina in intampinarea cerintei de solutii alternative la casele clasice, care sa ofere aceleasi conditii de locuit la costuri mult mai mici. Targul promoveaza conceptul de casa de vacanta ca solutie ieftina pentru locuit sau petrecerea timpului liber.

In actuala situatie de criza economica, lipsa creditelor si nivelul ridicat al costurilor unei locuinte noi obliga publicul avizat la gasirea unor solutii alternative.

Evenimentul va oferi informatiile necesare pentru a depasi acele temeri fata de altfel de locuinte decat cele clasice, din caramida, prin prezentarea de solutii constructive alternative: lemn, pereti sandwich, case americane, case container, etc.

Expozantii vor fi reprezentanti ai industriei de specialitate din toate domeniile ce ofera solutii si servicii pentru constructia de case de locuit sau vacante.