Bucuresti

Fantasia Club

Detalii bar/pub

Adresa
Bucuresti, Strada Inginer Emil Balaban, nr. 9
Telefon
0212113106
Social links
Categorie
Baruri / Pub-uri
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
3881

Voteaza & Distribuie

Prezentare bar/pub

Fantasia Club Bucuresti

Am inceput cu emotii mari ceea ce stiam ca vrem sa facem, chiar daca eram la primul contact cu realitatea. Am inceput cu 50 de calculatoare si cu un barulet care sa deserveasca clientilor de la internet si care sa fie mai mult ca un loc de asteptare decat bar. Intre timp ne-am adaptat din ce in ce mai mult dorintelor clientilor nostri: am marit barul, am deschis si o terasa, am marit spatiul dedicat calculatoarelor si am facut tot ce am putut noi mai bine.

Ne-am respectat clientii prin pastrarea unui regulament strict, prin reamenajarea locatiei, prin utilarea cu aparate de aer conditionat si prin imbunatatirea serviciilor. Am crescut alaturi de clientii nostri, ne-am maturizat odata cu ei si crestem in continuare.

Si pentru ca in viata o data la 7 ani au loc schimbari importante, noi incepem o noua etapa cu schimbari (in bine, speram noi)...o noua imagine, improspatata, modernizata, atat in sala de calculatoare (sisteme noi, puternice), cat si in bar, o imagine mai compacta, mai calda, karaoke la cea mai buna calitate si cu o oferta bogata de melodii, un sound nou si o "surpizza" gustoasa...

Orar bar/pub

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00

Filtre bar/pub

Facilitati: Alcool, Karaoke, Mancare, Terasa
Program extra: Sambata, Duminica, Non stop