Bucuresti

Fatete prepless - beneficii estetice si functionale

Fatete prepless - beneficii estetice si functionale

Detalii

Categorie
Tratamente / Operatii
Modificat
acum 3 ani si 4 luni
Vizualizari
1077

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Fatete prepless - beneficii estetice si functionale

Fatetele prepless ofera beneficii estetice si functionale, asemeni celorlalte tipuri de fatete. Avantajul lor este ca sunt minim invazive si se preteaza cazurilor in care pacientii isi doresc fatete, dar vor sa isi pastreze smaltul intact. Ele sunt foarte rezistente si au o durata de viata indelungata si pot fi utilizate pentru unul sau pentru mai multi dinti. Pentru o reabilitare estetica se recomanda utilizare fatelor pe toata zona frontala, in functie de cat descopera pacientul in momentul zambetului.

Un specialist in estetica dentara este cel mai in masura sa evalueze cazurile si sa hotarasca daca acest tip de fatete este indicat. Exista cazuri in care fatetele prepless nu sunt indicate, fiind indicat un alt tip de fatete iar repectarea indicatiilor este extrem de importanta.

Prin intermediul fatetelor se obtine o estetica superioara printr-un proces usor si rapid, nedureros. Neslefuindu-se din smalt, posibilitatea aparitiei sensibilitatii este exclusa iar pacientul se adapteaza foarte repede la noua situatie dentara.

Datorita compozitiei lor si a faptului ca sunt foarte subtiri, fatele prepless au transluciditatea unui dinte natural, acoperind doar partial dintele. Ele nu isi modica culoarea in timp si sunt usor de igienizat.

Dupa aplicarea fatetelor, un rol important il are igiena bucala. O igiena carespunzatoare si minutioasa garanteaza mentinerea unui rezultat de lunga durata. Datorita acestui fapt, vizita la medicul dentist o data la 6 luni trebuie respectata.


Clinica Stomatologica Dentcof Timisoara

Str. Simion Bărnuțiu nr. 62, et. 2 și 5
0256219197
office@dentcof.ro
www.dentcof.ro