Bucuresti

Femeia, eterna poveste

Detalii spectacol

Telefon
0213311133
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Apartine de
Teatrul Stela Popescu
Vizualizari
699

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 10 decembrie 202119:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Femeia, eterna poveste

Un spectacol despre Bucureștiul de odinioară cu atmosfera sa cuceritoare ce și-a păstrat farmecul peste ani, despre umorul rafinat și șarjele spirituale dintre clienții care îi transformau cochetele terase în veritabile arene pentru dueluri intelectuale sau mondene.

"Femeia, eterna poveste" propune o seară de desfătări muzicale interbelice peste care se țese treptat suspansul dezlegării unei intrigi polițiste. Finalul cu iz de farsă lasă intenționat publicului o umbră de îndoială învăluită în abur de legendă.

Melodii celebre interpretate live, o coregrafie remarcabilă și pasiunea actorilor sunt amplasate într-un spațiu scenic rafinat ce descrie sugestiv aerul unui București cosmopolit demult apus, care trezește până în zilele noastre admirație, atracție și încântare.

Teatrul Stela Popescu vă propune o seară cu aer vintage la finalul căreia sperăm să vă fi stârnit curiozitatea de a răsfoi prin istoriile Bucureștiului, în căutarea imaginilor sale învechite în nuanțe de sepia și a oamenilor cu poveștile lor pasionale.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta
Tip spectacol: Teatru