Bucuresti

Teatrul Stela Popescu

Teatrul "Stela Popescu"

Detalii teatru

Adresa
Bucuresti, Sectorul 4, Bulevardul Tineretului, nr. 8-10
Telefon
0213311133
Web
https://teatrulstelapopescu.ro
Social links
Categorie
Teatre
Modificat
acum 10 luni si 2 saptamani
Vizualizari
981

Voteaza & Distribuie

Prezentare teatru

Teatrul Stela Popescu Bucuresti

Teatrul Stela Popescu s-a născut din pasiunea nemărginită pentru scenă, dragostea pentru public şi artişti a marii personalități culturale care i-a dat numele – un actor complet, care captiva şi inspira, schimbând cu naturalețe registrele artistice.

În spiritul acesteia, Teatrul Stela Popescu este astăzi un spațiu deschis tuturor posibilităților de expresie teatrală. Producțiile noastre aduc pe scenă atât artiști consacrați, cât și creatori tineri, la început de carieră, iar textele alese pentru a fi puse în scenă - aparţinând dramaturgiei clasice, moderne şi contemporane - îi provoacă atât pe iubitorii de teatru, cât și pe împătimiții spectacolelor de dans și muzicale să fie martorii unor reprezentaţii cu suflu nou şi spectaculoase.

Dacă o parte din producţiile teatrului se adresează copiilor și părinților deopotrivă, susținând paliere diferite de receptare a actului artistic, altele dimpotrivă se impun atenţiei publicului adult prin soluţii teatrale surprinzătoare, calitate artistică fără compromisuri şi originalitate. La TSB ne dorim să (re)descoperi, cu fiecare premieră, bucuria întâlnirii cu teatrul. Şi am pus în slujba acestui obiectiv, foarte drag nouă, sprijinirea unui dialog fertil între public, artişti şi criticii de teatru, noutatea şi diversitatea spectacolelor pe care vi le propunem şi, nu în ultimul rând, pasiunea noastră nemărginită pentru scenă.

Orar teatru

Luni - Joi: 8:30 - 17:00
Vineri: 8:30 - 14:30