Bucuresti

Festivalul National de Folclor Cununa Carpatilor

Detalii festival

Telefon
0213158165
Social links
Categorie
Festivaluri
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Apartine de
Palatul National al Copiilor Bucuresti
Vizualizari
759

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 4 mai 202317:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare festival

Centrul Național de Artă „Tinerimea Română” vă invită joi, 4 mai de la ora 17.00 la Sala Mare a Palatului Național al Copiilor din București la o întâlnire de sărbătoare cu obiceiul, muzica, dansul și autenticul costum tradițional românesc.

Gazda festivalului, Ansamblul Folcloric“Cununa Carpaților” al C.N.A.„Tinerimea Română” din București - dirijor Dan Ionescu, coordonator Ștefan Osepciuc, instructor de dans Vlăduț Simulescu, îi are ca invitați pe Ansamblul Artistic Profesionist „DOINA GORJULUI” - dirijori: Florin Chirițoiu și Aurel Blondea, coregraf Valeriu Saraolu, alături de Orchestra Populară „FLACĂRA PRAHOVEI” și Ansamblul Folcloric „FLACĂRA PRAHOVEI” ale Filarmonicii PAUL CONSTANTINESCU din Ploiești - dirijor Marian Dovîncă, coregraf Marian Marinică, spectacolul fiind prezentat de Gheorghița Nicolae.

Spectacolele prezentate de cele trei ansambluri folclorice vor aduce bucuria reconectării la emoția cântecului și jocului popular românesc, prin intermediul artei unor virtuozi ai genului, fiind adresate publicului de toate vârstele.

Accesul în sala de spectacole este permis până la ora 16:45, în limita locurilor disponibile, pe baza înscrierii la adresa de email: festival2023@tinerimearomana.ro sau la tel. 021 315 8165

Filtre festival

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta