Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Fierarii

Fierarii

Detalii spectacol

Telefon
0213159137
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 6 luni si 1 saptamana
Apartine de
Teatrul de Comedie
Vizualizari
548

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 5 noiembrie 202319:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Fierarii


O comedie scrisă după principiile tragediei antice, “Fierarii” ridică o serioasă și complexă problemă: care sunt consecințele marilor evenimente istorice în viețile oamenilor de rând? Pornind de aici, spectacolul trimite la o reală înfrățire europeană, care, oricât de întâmplătoare ar fi la nivel genetic, stă la baza conviețuirii spirituale într-o Europă Unită.

Autorul piesei, dramaturgul de origine sârbă Miloš Nikolić, a mărturisit: “În piesa originală, cele trei personaje principale sunt un sârb, un german și un rus, dar Horațiu Mălăele a adaptat-o publicului român - încă o dovadă că structura comediei este universal valabilă. Comedia nu are o narațiune care să se întâmple pe scenă, ea se dezvoltă din interior, dintr-o istorie precedentă. Și apoi devine perpetuă.”

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta
Tip spectacol: Teatru

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro