Bucuresti

Finfair

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 2 ani si 5 luni
Vizualizari
847

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 26 iunie 2008 - Sambata 28 iunie 2008 

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Pe 26 iunie, va incepe targul de bani Finfair organizat de Finmedia. Evenimentul, ce va avea loc la Sala Palatului, a ajuns la a sasea editie, devenind o traditie pe piata de credite din Romania.

Pe parcursul a trei zile, Finfair va reuni ofertele de creditare ale bancilor, companiilor de leasing, asigurari si credit, institutiilor financiare nebancare, brokerilor de credite, precum si ale industriilor conexe. Pentru editia din vara 2008, organizatorii estimeaza participarea a 8.000 de vizitatori, atat persoane fizice, cat si persoane juridice, ale caror nevoi de creditare au crescut constant in ultima perioada.

Evenimentul ofera nu numai o modalitate de promovare a ofertelor pentru institutiile financiar - bancare din Romania, ci si oportunitatea relationarii directe intre acestea si clienti. Expozantii vor veni si in cadrul acestei editii Finfair cu oferte atractive, accesibile publicului larg si cu promotii speciale pe durata targului.

Pe 27 iunie, intre 11.00 si 13.00, Mugur Isarescu - Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei va modera conferinta "Creditul Bancar: noile frontiere" in cadrul Mesei Rotunde "Mugur Isarescu si invitatii sai". La acest eveniment vor participa pesoane care reprezinta importanti factori de decizie si analiza din sistemul financiar-bancar din Romania.