Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Finley Quaye Acoustic Tour

FINLEY QUAYE Acoustic Tour

Detalii petrecere/concert

Telefon
0754990017
Social links
Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 8 ani si 4 luni
Apartine de
Teatrul Coquette
Vizualizari
681

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 30 ianuarie 201620:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Concertul din Bucuresti face parte din turneul sau European. Acest turneu este despre “a duce muntele la Mohamed, despre a aduce muzica aproape de public”, cum declara Finley Quaye.
Turneul promite sa fie o experienta speciala pentru spectatori, care vor asculta piesele lui Finley Quaye aduse la esenta, dar si pentru artist, care va simti publicul aproape. Concertul va fi un mix eclectic intr-o atmosfera intima, o calatorie prin repertoriul artistului incepand de la debut pana in prezent.
In 1997 castiga un Brit Award pentru albmul Maverick a Strike, si hit-uri ca Sunday Shinning si Even after all.
Versatilitatea si timbrul inconfundabil, cat si influentele muzicale pornind de la Duke Ellington (care ii este si naș), Ronnie Scott si Buddy Rich, l-au ajutat pe Finley Quaye sa colaboreze cu artistii de marcă din industria muzicală. Dintre artistii cu care a colaborat se numarat Beth Orton, William Orbit, Julian Marley, Marlon Bois, Amy Winehouse, The Stereo MC’s si multi altii.
In prezent a iesit din studio pentru a realiza turneul European, care a inceput la sfarsitul lui 2015 si se va incheia in mai 2016.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/