Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

FMN Rent

FMN Rent

Detalii

Adresa
Otopeni, Calea Bucurestilor, nr. 291 B
Telefon
0742923150
Social links
Categorie
Inchirieri masini / Rent a car
Modificat
acum 12 luni si 2 saptamani
Vizualizari
999

Voteaza & Distribuie

Prezentare

FMN Rent Otopeni - Inchirieri auto aeroport

FMN rent a car ofera gratuit Serviciul de livrare auto in aeroportul Otopeni. Un reprezentant FMN rent va astepta in aeroportul Henri-Coanda, la ora si data stabilita in formularul de rezervare, fara costuri suplimetare, pentru predarea autoturismului. Biroul de predare/returnare este deschis NON-STOP.

Completati formularul de comanda-rezervare, pentru rezervarea unei masini. In scurt timp veti primi un mesaj sau un agent va v-a contacta telefonic, pentru a va prezenta oferta de inchirieri masini disponibila in perioada respectiva. Livrarea masinii se va face la aeroportul Otopeni de catre un reprezentant FMN rent in data si la ora din formularul de rezervare mentionate.

Avantajele Serviciilor de inchiriere masini Otopeni sunt:
* La iesirea din aeroportul Otopeni, un agent va asteapta si va ajuta cu deplasarea bagajelor pana la masina de inchiriat.
* Costuri 0 Eur la inchirierea unei masini din aeroportul Otopeni.
* Imediat ce aterizati intrati in posesia autoturismului inchiriat de dumneavostra.

Pentru confortul dumneavostra, completati formularul de rezervare cu cel putin 48 de ore inainte de ridicarea masinii. Inchirieri masini Otopeni este cel mai simplu si confortabil serviciu pentru dumneavostra.

FMN rent a car ofera servicii de inchirieri masini in Bucuresti pe termen scurt si lung. FMN rent va pune la dispozitie sofer (contra cost) sau va poate oferi transfer catre aeroportul Otopeni. Aceste servicii de inchiriere sunt disponibile la orice ora din zi.

In maxim 48 de ore un reprezentant FMN rent a car va raspunde solicitarii dumneavoastra printr-un mesaj sau va contacta telefonic pentru confirmarea rezervarii. Nu exista costuri ascunse si incercam sa va oferim cele mai mici preturi. Inchirieri masini Otopeni este cel mai simplu si confortabil serviciu pentru dumneavostra.

In fiecare luna incercam sa imbunatatim calitatea serviciilor de inchiriere masini in Otopeni si inchirieri masini in Bucuresti, cu preturi cat mai mici. Verifica acum diponibilitatea masinilor de inchiriat, sau ne puteti contacta telefonic sau prin e-mail.

Orar

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/