Bucuresti

Foloseste stabilizatoarele de rosturi si repara eficient pardoseala!

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 1 saptamana si 37 minute
Vizualizari
44

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Stabilizatoarele de rosturi au fost create special pentru a ajuta la redarea integrității rosturilor pardoselii din beton atunci cand este nevoie. Din pacate, problemele de la nivelul rosturilor apar din cauza terasamentului incorect compactat sau din cauza modului in care a fost montată pardoseala din beton, iar daca te confrunti cu astfel de situatii in cadrul parcului logistic, Larex Global Floor iti vine in ajutor.

Specialistii intervin repede si eficient, montand stabilizatoare de rosturi inclusiv in spatiile foarte generoase ca suprafata. Pentru a fi sigur, insa, ca iei cea mai buna decizie in acest sens, poti descoperi din randurile de mai jos cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le cunosti.

Ce sunt si ce rol au stabilizatoarele de rosturi?


Pentru inceput, trebuie sa stii ca stabilizatoarele de rosturi au rolul de a elimina instabilitatea de la nivelul rosturilor pardoselii din beton. Montate corect, stabilizatoarele aliniază corect rosturile plăcilor din beton, ajutand la obtinerea unei sustineri eficiente pe termen lung, chiar si atunci cand traficul este intens. Asadar, daca gestionezi un parc sau un centru logistic si te confrunti cu dificultati in a rula utilajele in mod corespunzator sau daca pur si simplu vrei sa eviti accidentele la locul de munca, indicat este sa apelezi la o echipa de specialisti care sa te ajute.

Cum se monteaza stabilizatoarele?


In ceea ce priveste montarea stabilizatoarelor de rosturi, expertii Larex Global Floor folosesc intai carota, pentru a da gauri in pardoseala. Ulterior, in spatiile obtinute sunt introduse stabilizatoarele, iar apoi sunt infiletate și stabilizate cu ajutorul unei chei dinamometrice. Montarea stabilizatoarelor de rosturi nu afecteaza activitatea din cadrul parcului logistic. Personalul poate lucra in continuare, cu mentiunea ca trebuie sa evite zona in care se monteaza stabilizatoarele.

Pune siguranta angajatilor pe primul loc!


Foarte multe dintre accidentele de la locul de munca se intampla din cauza unui spatiu inadecvat de lucru, motiv pentru care trebuie sa fii precaut in acest sens. Apeland la specialisti care dispun de toate ustensilele necesare pentru montarea stabilizatoarelor de rosturi, dar si de o experienta bogata in acest sens, te bucuri de avantajele pe care ti le ofera una dintre cele mai noi solutii de pe piata. Stabilizatoarele sunt inovative, realizate din materiale de calitate, fiind totodata simplu de montat.

Care sunt beneficiile de care te bucuri?


Printre elementele de care mai trebuie sa tii cont cand vine vorba despre stabilizatoarele de rosturi se numara si beneficiile pe care ti le ofera:
·redau integritatea rosturilor;
·te bucuri de pardoseala din beton o perioada indelungata, fara sa mai fii nevoit sa faci reparatii suplimentare;
·eviti accidentele de munca;
·iti protejezi utilajele din cadrul parcului logistic;
·activitatea zilnica nu este perturbata.

Beneficiază de serviciile Larex Global Floor


Este suficient sa iei legatura cu unul dintre reprezentantii companiei, pentru a stabili o intalnire, iar ulterior, o echipa se deplaseaza la fata locului in cel mai scurt timp. Larex Global Floor iti vine in ajutor atunci cand ai nevoie de reparatii la nivelul pardoselii de beton! Stabilizatoarele sunt simplu de montat si iti ofera numeroase avantaje pe termen lung!

Date de contact:

E-mail: ofertare@lgf-floor.ro
Telefon: +4 0729-000 444

Autor