Bucuresti

Formator

Detalii curs

Categorie
Cursuri afaceri
Modificat
acum 3 ani si 6 luni
Vizualizari
873

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Formator

Vreti sa aveti salariati bine pregatiti? Vreti sa faceti fata schimbarilor tot mai dese de pe piata muncii? INTRATEST va propune cursul FORMATOR cod COR 242401.

Cursul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si se finalizeaza cu certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.Cursul se adreseaza atat persoanelor care si-au dobandit competentele de formator pe cai informale si doresc sa si le certifice oficial cat si persoanelor care doresc sa devina formatori.Exista cel putin 3 (trei) motive pentru a alege cursul de FORMATOR (autorizat C.N.F.P.A.):

1. Este conform cu cerintele UE privind cadrul European pentru Asigurarea Calitatii in Educatie si formare profesionala

2. Conform art. 23, alin. 2 din OG 129/2000 „incepand cu data de 1 ianuarie 2010, pentru a fi autorizati furnizorii de formare profesionala trebuie sa faca dovada ca realizeaza programele de formare profesionala cu formatori care au pregatirea pedagogica specifica formarii profesionale a adultilor si pregatirea de specialitate corespunzatoare programei de pregatire"

3. Este in concordanta cu NOUL STANDARD OCUPATIONAL DIN 2007.TRAINER: Liliana HAGICALIL – formator cu vasta experienta in formarea adultilorTraining-ul se va desfasura in perioada 28.01. – 01.02.2013 la Bucuresti.Obiectivele programului constau in:

Insusirea diferitelor tehnici de formare si adaptibilitatea acestora in functie de grupul tinta

Promovarea programelor de imbunatatire a calitatii in domeniul formarii profesionale

Identificarea nevoilor de formare, autorizarea dosarelor la CNFPA si promovarea programelorCursul are un numar de 40 ore (teorie si practica), iar tematica cuprinde (fara a se limita la aceasta): Pregatirea formarii, Realizarea activitatii de formare, Evaluarea participantilor la formare, Aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare, Marketing-ul formarii, Proiectarea programelor de formare, Organizarea programelor si a stagiilor de formare, Evaluarea, revizuirea si asigurarea calitatii programelor si a stagiilor de formare. Cursul are un pronuntat caracter practic bazat pe experienta lectorului in formarea adultilor.Beneficiile cursului pentru companii constau in pregatirea unor specialisti proprii care sa promoveze formarile interne conform propriilor nevoi. Persoanele fizice vor deveni formatori autorizati, putand astfel sa sustina cursuri pentru adulti.