Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Fostii agenti FBI Gary Noesner si Joe Navarro in Romania

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 1 deceniu si 2 luni
Vizualizari
2233

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 17 mai 2012 

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Mastermind Communications organizeaza cel de-al doilea seminar international din seria CUM SA FII CONVINGATOR IN BUSINESS, intitulat "NEGOCIIND PENTRU VIATA SI BUSINESS" pe 17 mai 2012 la Bucuresti, avandu-i ca invitati pe fostii agenti FBI Gary Noesner si Joe Navarro.

Reprezentand o premiera in Romania, seminarul va aborda doua dintre cele mai importante aspecte ale negocierii in business: tehnicile verbale si arta non-verbala a persuasiunii. Cei doi specialisti, care s-au retras dupa ce au acumulat o experienta de peste 25 de ani in cadrul Biroului Federal de Investigatii al Statelor Unite, vor impartasi publicului roman din tehnicile folosite in cadrul negocierilor si investigatiilor conduse de agentii speciali ai FBI in cele mai complicate si periculoase situatii ce implica luarea de ostatici, combaterea terorismului si contraspionajul.

Evenimentul – detaliat pe www.convingatori-in-business.ro – va reprezenta cea mai importanta oportunitate de invatare directa a tehnicilor de negociere si a modalitatilor de a citi limbajul trupului si intentiile partenerilor de discutie, intr-o maniera interactiva si antrenanta.

Gary Noesner a activat in FBI timp de 23 de ani ca negociator pentru situatiile de luare de ostateci, petrecandu-si ultimii 10 ani in calitate de Negociator Sef al Biroului Federal. S-a pensionat avand functia de Sef al Departamentului de Negociere a Crizelor si Grupul de Interventii in Situatii Critice, fiind prima persoana care a detinut aceasta functie. A fost implicat foarte mult in numeroase situatii de luare de ostateci, baricadare si sinucideri, s-a ocupat de revolte ale prizonierilor, confruntari cu militiile de extrema dreapta, asedii asupra unor grupuri de extremisti religiosi, ocupari teroriste ale ambasadelor, deturnari de avioane si peste 120 de rapiri din strainatate care implicau cetateni americani.

Joe Navarro si-a petrecut 25 de ani in cadrul FBI, lucrand ca agent si ca supervizor in domeniile combaterii spionajului si terorismului. Prin munca sa a putut studia, rafina si aplica stiinta comunicarii non-verbale. Aportul lui in domeniu si succesul sau in prinderea spionilor l-au indemnat pe Joe sa inceapa sa faca training cu agenti FBI si comunitatea spionajului.

Azi Joe este recunoscut ca fiind una dintre principalele autoritati ale comunicarii non-verbale si foloseste experienta sa de la FBI ca sa garanteze ca seminariile sale nu sunt doar fascinante, dar si unice. Joe scrie articole si carti de peste 10 ani. De asemenea scrie in mod regulat rubrici lunare pentru o varietate de publicatii. Cartile lui includ urmatoarele titluri "Tehnici Avansate de Intervievare", in colaborare cu John Schafer si folosita in prezent de divizia de contraterorism a FBI-ului, "Vanand Teroristi: O privire asupra psihopatologiei teroarei", si cel mai recent titlu "Secretele comunicarii non-verbale", scrisa tot cu Marvin Karlins.

Filtre eveniment

Tip eveniment: Seminare

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro