Bucuresti

Fotoliul cu masaj, sanatate prin relaxare

Fotoliul cu masaj, sanatate prin relaxare

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
843

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Indiferent de varsta si de ocupatie, cel putin o data in viata un roman s-a confruntat cu probleme de sanatate. Fie ca au fost minore sau chiar grave, activitatile de zi cu zi i-au fost date peste cap si intregul organism. De asemenea, tot echilibrul fizic si mintal a fost dat peste cap, ramanand de cele mai multe ori in urma un haos.

Dar orice lucru poate sa fie combatut, atat timp cat nu reprezinta o boala grava. Tocmai de aceea, e recomandat un tratament noninvaziv, care sa nu provoace daune organismului. Masajul oferit de un fotoliu special creat in acest scop este un mijloc rentabil de imbunatire a calitatii vietii. Este mult mai practic, dar si mai eficient pentru intregul organism decat medicatia nejustificata la care apeleaza cei mai multi dintre romani.

Epuizarea psihica si fizica, crampele musculare si durerile de acelasi fel vor fi date uitarii odata cu utilizarea unui fotoliu cu masaj profesional distribuit de Masatto. Acesta garanteaza eficienta oricarui tip de fotoliu, indiferent de marca aleasa. Dintre cele mai cunoscute nume de producatori se remarcă Rokol, Irest, Panasonic, Inada, Humantouch sau Sanyo – ale căror produse sunt disponibile la Masatto. Indiferent de alegerea facuta, rezultatele vor fi la fel de benefice pentru sanatatea posibilului client.


1. Marca Rokol, clipe de relaxare pentru minte si corp
Are in spate peste 30 de ani de experienta in producerea unora dintre cele mai inovative fotolii cu masaj de pe piata. De-a lungul acestor ani au pus tot timpul in prim plan profesionalismul ca mijloc de avansare pe piata mondiala. Si bine au facut, pentru ca in prezent Rokol este o marca recunoscuta pentru fotoliile de masaj produse de-a lungul timpului, care a schimbat vieti. Din 2001 s-a inceput colaborarea cu LG Electronics, pentru a incununa eforturile de dezvoltare a celor mai inovative tehnici de masaj existente la momentul actual pe piata.
Orice fotoliu cu masaj marca Rokol ofera confortul suprem, prin sistemele patentate de masaj 3D sau 4D, pernele de masaj Multistrat, precum si prin sistemele de incalzire special destinate pentru spate si zona gambelor. Nu numai atat, dar fotoliile Rokol ofera sisteme inteligente, care sa sporeasca senzatia de bine a clientului, precum sistemul Zero Gravity, S Shape, L Shape, adica sina de tip S sau L. Ca un plus, sunt prietenoase cu mediul, economice si pot fi amplasate in orice zona a locuintei, pentru ca nu ocupa foarte mult spatiu. Cele mai multe dintre modele pot fi puse la o distanta de doar 8 cm de perete.


2. iRest, liderul mondial al confortului
Unul dintre primele avantaje ale acestei marci este tocmai usurinta in utilizare. Posesorul acestuia nu are nevoie de cunostinte tehnice pentru a-l putea folosi, pentru ca el este gata ansamblat. Tot ce este de facut e sa fie scos din cutie, ca mai apoi sa fie bagat in priza. Iar panoul de control este situat tocmai in partea dreapta a fotoliului. In asa fel fel utilizatorul nu va mai fi nevoit sa depuna un efort suplimentar pentru a putea sa controleze diversele sale functii de masaj. Toate produsele au certificate de calitate ISO09001, precum si multe alte certificari internationale ce le demonstreaza inalta calitate.


3. Panasonic, revitalizare la orice ora din zi
Este fotoliul de masaj ideal pentru cei care se confrunta zi de zi cu stres si oboseala de la locul de munca. Acest produs e ca o oaza de relaxare suprema pentru oricine se intoarce obosit in caminul sau, dar mai are multe sarcini de dus la capat. Multe dintre programe sunt create special in acest sens. Ca de exemplu, programul de revitalizare dureaza 20 de minute si promite ca dupa utilizare va imbunatati considerabil starea generala a beneficiarului masajului. In acest fel, reincarcarea bateriilor se va produce intr-un mod mai eficient ca niciodata.


4. Inada, tehnici de masaj Shiatsu in confortul propriei case
Fiecare particica din corp este intinsa, relaxata pentru a se oferi o mai buna postura a corpului, dar si un confort sporit pentru utilizator. Acesta automat se va simti mult mai vivace decat in mod obisnuit. Acesta este farmecul unui fotoliu cu masaj creat in colaborare cu experti japonezi, renumiti in acest domeniu.

Acestea sunt majoritatea marcilor de fotolii distribuite de Masatto, care promit efecte benefice, vizibile si de lunga durata. Daca nu exista convingerea deplina ca acestea reprezinta cea mai buna investitie posibila, se poate oricand accesa pagina web a distribuitorului sau chiar testa fotoliul dorit intr-unul din showroom-urile din tara. Exista o multitudine de oferte, pentru toate buzunarele!

masatto.ro

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306

Filtre stire

Data crearii: Luna trecuta