Bucuresti

Funerare Sector 4, ajutorul de nadejde al sufletelor indoliate

Funerare Sector 4, ajutorul de nadejde al sufletelor indoliate

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 3 saptamani si 21 ore
Apartine de
Perspektive Vision
Vizualizari
51

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Doliul nu exista numai in afara, ci se asaza si in suflete, iar acolo doare mai tare si ramane mai mult timp. Oamenii spun ca dupa o persoana draga si apropiata se tine doliu 1 ani, dar doliul acela din suflet nu poate fi inlaturat niciodata.

O persoana careia i-a murit un apropiat are nevoie de consolare, are nevoie de vorbe calde si cel mai mult, de un ajutor de nadejde ca organizarea inmormantarii sa fie fara cusur. Se spune ca evaluarile negative ale unei nunti sau ale unei inmormantari sunt inevitabile, dar funerare Sector 4 actioneaza in asa fel, incat nici cei mai exigenti comentatori nu gasesc aspecte negative.

Pe site-ul firmei de servicii funerare din sectorul 4, oamenii gasesc activitate non-stop. Ei pot solicita consultanta la miezul noptii si in zilele de sarbatoare, fiindca in momentul in care primesc vestea cea trista simt nevoia sa discute cu cineva si au nevoie sa li se confirme ca vor fi ajutati sa organizeze inmormantarea. Numai in aparenta situatia pare fara iesire cand doctorul este plecat in concediu. Un popas pe site-u firmei Funerare.ro va aduce linistea de care au nevoie apartinatorii si vestea cea buna: cel mai ieftin pachet funerar, oferit de acesta firma include eliberarea certificatului de constatare a decesului si servicii de imbalsamare.

Nu este nevoie sa se duca special cineva la florarie pentru coroane si aranjamente funerare, sa mearga cineva la restaurant si sa stabileasca meniul si numarul de portii, sa se caute sicriu complet echipat la magazinele funerare din oras. Toate acestea pot fi rezervate online, cu aplicatiile speciale de pe site sau la discutia telefonica avuta cu reprezentantul firmei.

Coliva nu mai reprezinta o preocupare majora. Nu este nevoie sa o pregateasca vreo gospodina din familie si sa ii fie frica sa nu o arda sau sa nu lase graul nefiert. Firma aduce si coliva si ea poate fi inclusa si in meniul participantilor la inmormantare. Poate ca apartinatorii nu stiu exact ce trebuie sa contina cosul care este adus la biserica in ziua inmormantarii. Nici nu trebuie sa stie, fiindca va vedea in ziua aceea. Daca a ales pachetul funerar complex , cosul va fi adus de un reprezentant al firmei in ziua inmormantarii.

Sicriul va fi ales dintre zecile de modele din magazinul firmei. Apartinatorul nu are altceva de facut, decat sa le priveasca atent pe toate si sa il aleaga pe cel potrivit. Sunt sicrie frumoase, elegante, iar crucea se inscriptionate cu datele defunctului dupa discutia telefonica avuta cu reprezentantul firmei de pompe funebre. Crucea si sicriul se asorteaza perfect si impreuna compun un set. Ar fi fost nepotrivit ca la un sicriu alb, sa se trimita o cruce neagra sau maro roscat. Nu trebuie ca apartinatorii sa isi noteze ce trebuie sa se afle in sicriu, fiindca acesta vine complet echipat, iar decedatul va fi asezar corespunzator si acoperit, exact cum trebuie sa stea in capela.

Coroana funerara va fi livrata in acelasi timp cu sicriul, scutind familia de inca o grija. Cei apropiati pot comanda mai multe coroane de pe site, fiindca este mai comod sa fie livrate simultan cu sicriul la capela.
La capela, sicriul se depune pe un catafalc. Acesta se poate inchiria sau improviza. Uneori este inlocuit cu o masa suficient de solida sa suporte greutatea respectiva. Cu Funerare.ro sector 4 la carma organizarii, asigurarea catafalcului este inclusa in pret. Trebuie identificat pachetul care contine servicii complete si ales.

Asadar, coroanele, catafalcul, sicriul complet echipat, toaletarea decedatului, imbalsamarea, imbracarea si cosmetizarea lui se fac dupa dorintele apartinatorilor, dar de catre specialistii firmei. Raspunderea si eforturile familiei sunt simplificate pana la anulare, ei revenindu-i alegerea pachetului potrivit de pe site sau personalizarea pachetului din piesele mici de pe site.

Piesele mici care compun intregul sunt: serviciile, produsele si configurare catering. E totusi mult mai greu sa fie alese una cate una. Un parastas poate fi transformat intr-un ospat cu produsele de pe site. Pofta vine citind meniul complet, meniu care permite selectarea felurilor de mancare si a numarului de pachete sau de farfurii.

Apartinatorul poate afla costurile totale ale pachetelor si pretul fiecarui pachet in parte. Traditia poate fi respectata gratie produselor puse ala dispozitie de firma de pompe funebre, de asemenea se respecta si perioadele de post pentru ca in meniu sunt atat preparate de dulce, cat si preparate de post.

Florile sunt frumoase, hrana apetisanta si destula, serviciile de calitate premium, asa ca inmormantarea fara cusur este asigurata. Firma lucreaza pentru linistea si multumirea apartinatorilor si din respect pentru defunct si pentru ca se pun atata pricepere, suflet si produse de cea mai buna calitate in joc inmormantarea va fi fara cusur.

Doliul din suflete se sterge mai repede, mai greu sau niciodata, dar linistea care vine din constiinta lucrului bine facut pentru cel drag este atat de necesara. Modul in care este organizata inmormantare este o carte de vizita a apartinatorilor, nu a decedatului.

Cu firma Funerare.ro din sectorul 4 alaturi, familiei indurerate ii va fi cinste de toate aspectele inmormantarii, fiindca totul va fi facut perfect. Vor fi zile pline de tristete, dar dupa inmormantare si parastas viata normala va fi reluata putin cate putin. Oamenii demni aleg ce este mai bun si mai frumos pentru cei dragi, se ridica dupa ce au primit loviturile de gratie ale vietii si merg mai departe.