Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Gala Folclorului Romanesc

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Vizualizari
918

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 12 iunie 202418:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Folclorul nostru este sufletul secular al romanilor iar cufărul purtat de acesta pe spatele timpului a adunat o zestre de nestemate nepieritoare, devenind simboluri ale identității noastre naționale.
"Căci nu există bucurii mai de preţ ca averea de cuget şi simţire inclusă şi păstrată cu sfântă grijă de-a lungul vremurilor în adâncul sufletului românesc, al moşilor şi strămoşilor noştri.” Alexandru Vlahuță
Era nevoie de o gală a folclorului nostru care sa reamintească tuturor generațiilor cât de important este sa ne știm rădăcinile și sa ne vibreze inimile laolaltă ascultând muzica neamului nostru.
Folclorul romanesc este cel mai bogat din Europa. Nu are cum sa nu iti vibreze sufletul ascultând prin glasul artiștilor noștri murmurul izvorului de la munte, suierul coasei sau freamătul codrului.
Pe 12 iunie portile Salii Palatului din Bucuresti devin neincapatoarepentru un spectacol sarbatoare o adevarata Gala a Folclorului Romanesc in care celebram 50 ani de traditie ai Ansamblului „Busuiocul” din Bacau.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro