Bucuresti

Galeriile Titan

Galeriile Titan

Detalii centru comercial

Adresa
Bucuresti, Sectorul 3, Strada Liviu Rebreanu, nr. 6 A
Telefon
0732995515
Web
https://www.galeriiletitan.ro
Categorie
Centre Comerciale
Modificat
acum 4 luni si 3 saptamani
Vizualizari
18683

Voteaza & Distribuie

Prezentare centru comercial

Galeriile Titan Bucuresti

Incepand cu anul 2013 Galeriile Titan s-au transformat intr-un centru comercial modern, adaptat cerintelor actuale ale pietii, cu magazine comerciale, servicii si entertainment. Facilitatile acestui proiect sunt concepute pentru a face din ” Galeriile TITAN” un punct central de atractie, locuitorii zonei avand un atasament practic, de proximitate si accesabilitate, dar si un atasament emotional.

Aparitia unei piete agrolimentare “Piata TITAN” la parter impreuna cu un operator important de supermarket (Mega Image), si de oportunitatiile si ofertele de shopping, inclusiv sansa de a se bucura de facilitatile suplimentare cum ar fi un loc de joaca pentru copii, o sala de sport complet echipata si cafenele.

Galeriile TITAN” beneficiaza de un amplasament exclent, facil cu numeroase mijloace de transport in comun.

DATELE PROIECTULUI
Suprafata construita : 12.236 mp;
Suprafata utila: 11.174 mp;
Piata agroalimentara; Supermarket; Peste 90 de spatii comerciale, servicii, Food& Leisure
Configuratie : parter si patru etaje;

La parterul centrului comercial sunt amenajate spatii comerciale intr-un mix variat : bijuteri, salon de infrumusetare, farmacie, casa de shimb valutar, cosmetice, cadouri, optica medicala, servicii de telefonie mobila si accesorii, broker de asigurari si un supermarket Mega Image cu o suprafata de 700 de metri patrati. Tot la parterul Centrului Comercial intr-un corp de cladire distinct se afla o piata agroalimentara, “Piata TITAN” in care se gasesc produse traditionale romanesti, plafar, macelarie, produse apicole, cofetarie, pet-shop si 54 de tarabe.

Etajul 1 are o suprafata utila de 3.114 mp este dedicat shopping-ului de fashion cu magazine de accesorii, imbracaminte si incaltaminte pentru adulti si pentru copii, lenjerie intima.

Etajul 2 , cu o suprafata utila de 1.601 mp contine un Cinema 8D, doua cafenele cu iesire pe terasa si vedere spre parc unde se poate savura o cafea si diverse preparate. Deasemeni exista o continuare a zonei de fashion din etajul 1 cu magazine de articole sportive, lenjerie, confectii barbati si dama. In curand se va deschide si o librarie in etajul 2, cu o zona speciala pentru lectura si evenimente specifice. Etajul 2 este completat de o zona de joaca pentru copii.

La etajul 3, pe o suprafata de 1.590 mp, se va regasi un operator de entertainment cu sala de biliard, darts, ping-pong, cazinou.

La ultimul etaj al Centrului Comercial este amenajata o sala de sport, de peste 1400 mp, cu 2 sali de aerobic, sala de fitness, sauna uscata si vestiare. Cu vedere spre parc, dotari moderne si performante, sala de sport este locul perfect pentru intretinere si relaxare