Bucuresti

GasGas MC 450F, un motocross desăvârșit cu cinci avantaje principale pentru pilot

GasGas MC 450F, un motocross desăvârșit cu cinci avantaje principale pentru pilot

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 5 luni si 4 zile
Vizualizari
366

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

GasGas MC 450F este vârful de lance al gamei motocross în 4 timpi dezvoltate de constructorul spaniol și impresionează prin dotarea cu tehnologie inovativă și o performanță uimitoare. Rapiditatea nu îi este străină acestei motociclete agile, completând lista principalelor sale caracteristici generale: manevrabilitate ușoară și precisă, o motorizare super compactă la nivelul clasei sale și inginerie electronică de top.

La toate acestea se adaugă și un raport excelent preț versus calitate. Descoperă întregul lineup de motociclete GasGas, precum și o paletă diversificată de echipamente moto / off road de protecție.

MC 450F beneficiază de o serie de beneficii la pilotare
Principalele cinci avantaje ale sale constă într-un look modern, o manevrabilitate de top, greutatea foarte redusă a motorului, confortul sporit chiar și după timp îndelungat petrecut pe traseu, componentele de înaltă calitate.

Designul motocicletei GasGas MC 450F
Caroseria pe roșu cu alb este o trăsătură a modelelor GasGas de tip motocross și definește personalitatea spaniolă vibrantă, asigurând armonia dintre pilot și vehicul. Designul a fost gândit din punct de vedere ergonomic pentru a permite mișcarea nerestricționată din șaua plată cu înaltă aderență, care contribuie la confort și control în toate condițiile.

Manevrabilitate de top
Tehnologia la nivelul cadrului favorizează o manevrabilitate jucăușă și un sentiment de energie la pilotarea pe cele mai dificile trasee motocross. Sub vopseaua roșie se ascunde un șasiu de greutate ușoară din oțel crom molibden, hidroformat și tăiat cu laser, construit să dureze. Cadrul este conceput să fie rigid, dar oferă și flexibilitate atunci când este nevoie pentru a furniza un feedback excepțional pentru rider, absorbția energiei și stabilitate în linie.

Motor cu greutate redusă și componente de înaltă calitate
Puterea mare și cantitatea de cuplu uimitoare oferite de motorul SOHC compact ce cântărește doar 27 kg, plus pornirea electrică transformă motocicleta MC 450F într-un aliat motocross de încredere. Cheia designului motorului este centralizarea masei, astfel încât unitatea capabilă de 62 cai putere a fost poziționată central în interiorul cadrului, ceea ce asigură un efect pozitiv asupra manevrabilității per ansamblu. Motorul cu 1 cilindru, în 4 timpi, 449.9 cm³ este cuplat la o cutie cu 5 viteze.

Sistemul de management la nivel de motor, EMS, este super mic ca dimensiuni, dar cel mai bun atunci când vine vorba despre procesarea datelor. Unitatea Keihin EMS servește pentru controlul tuturor parametrilor legați de sistemul de injecție și dispune de un senzor ce permite o livrare a puterii în funcție de fiecare viteză. Alte caracteristici ale motocicletei: rezervorul de capacitate 7 litri, transmisia pe lanț, garda la sol de 370 mm, o șa de înălțime 950 mm.

GasGas MC 450F impresionează și la capitolul suspensii. Acest dirt bike este dotat cu suspensie față WP XACT-USD, Ø 48 mm, cursa 310 mm și cu suspensie spate WP XACT cu monoamortizor și lungimea cursei de 300 mm.
Prin prisma tuturor atributelor sale tehnice înalte, la care se adaugă designul modern gândit pentru ergonomie și dotările de ultimă oră, motocicleta GasGas MC 450F reprezintă un concurent serios pe segmentul de motocross în 4 timpi, un aliat pentru cele mai solicitante întreceri și competiții de profil.