Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Gheorghe Zamfir canta "Rapsodia Primaverii" la Sala Palatului

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 10 ani si 8 luni
Vizualizari
1209

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 29 mai 2012 

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Gheorghe Zamfir sustine "Rapsodia Primaverii" la Sala Palatului


Maestrul naiului Gheorghe Zamfir, artistul fenomen care prin talentul, muzica si prezenta sa a ridicat numele Romaniei pe cele mai inalte si indepartate culmi ale mapamondului, revine in atentia publicului cu un concert emotionant intitulat "Rapsodia Primaverii", eveniment ce se va concretiza intr-un amplu turneu national. Acesta va debuta in data de 29 Mai cu un concert de exceptie la Sala Palatului din Bucuresti, si va continua cu reprezentatii sustinute in prima parte a lunii iunie la Calarasi, Slobozia, Iasi, Bacau si Piatra Neamt.Desi, distributia initiala anunta participarea interpretului Franco Midiri, programul a fost inlocuit cu un tip de concert dorit de public, ce ii va permite artistului sa traverseve diverse stiluri muzicale abordate pe parcursul anilor. Astfel, admiratorii venerabilului artist se vor putea bucura de un repertoriu variat ce va include atat cantece din folclor, lucrari din repertoriul international cat si cele mai pretioase creatii semnate de Gheorghe Zamfir. Timp de doua ore, naiul maestrului va rasuna pe scena Salii Palatului in acompaniamentul orchestrei Gheorghe Zamfir. "Ciobanasul singuratic", "Ciocarlia", ""Cantec de suflet", "Doina de jale", "El condor pasa", "My heart will go on", "Memory" sau " Einsamer Hirte" sunt doar cateva dintre melodiile pe care cei prezenti le vor aplauda la scena deschisa.


Supranumit "Regele Naiului", Gheorghe Zamfir este detinatorul a 120 de discuri de aur si platina, are peste 200 de discuri inregistrate si vanzari record de peste 120 de milioane de unitati. Este singurul artist european care a castigat doua discuri de aur in Statele Unite si singurul artist roman care a fost premiat cu un disc de aur in Ungaria.


Biletele pentru concertul "Rapsodia Primaverii" de la Sala Palatului au fost puse in vanzare si sunt disponibile prin Vreau Bilet la Unirea Shopping Center etj.2, magazinele EuroGsm, la Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu, in reteaua Eventim si online prin www.vreaubilet.ro si www.eventim.ro. Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc, intre 50 – 150 Ron.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro