Bucuresti

Grupul vocal-instrumental \'Pentru Voi\' la ONG Fest 2010

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 2 ani si 4 luni
Vizualizari
713

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Grupul vocal-instrumental "Pentru Voi" va sustine un recital de exceptie duminica, 9 mai, de la ora 14.30, in Parcul Unirii din Bucuresti, la targul ONG Fest 2010 - cel mai important eveniment al sectorului asociativ din Romania.

Grupul „Pentru Voi" a fost infiintat in anul 1997 sub coordonarea doamnei Rodica Atanasoae, educator specializat. In ultimii ani acesta a fost invitat la festivaluri internationale de muzica pentru persoane cu dizabilitati intelectuale: in Ungaria la Pecs si Debrecen, iar in anul 2007 au participat la „Eurovizionul persoanelor cu dizabilitati intelectuale" din Portugalia, unde au ocupat locul II. Acompaniamentul muzical este asigurat de domnul Vasile Lucan.

ONG Fest se desfasoara in perioada 7 – 9 mai, unde Fundatia „Pentru Voi" va participa si cu un stand de prezentare.

Invitam cat mai multi vizitatori la standul „Pentru Voi" pentru a-i informa despre activitatile si proiectele fundatiei si pentru a le oferi spre vanzare produse unicat realizate in cadrul Unitatii protejate „Pentru Voi" de persoane cu dizabilitati intelectuale: ornamente florale, felicitari, traistute brodate, lumanari parfumate, cercei, etc.

Tot la standul „Pentru Voi" pot invata chiar de la beneficiarii nostri arta de a realiza gablonturi si felicitari cusute in cadrul atelierelor de creatie si vor putea participa la concursuri de cunostinte generale din domeniul dizabilitatii intelectuale, cu premii constand in produse promotionale „Pentru Voi" (pixuri, sepci, tricouri).

Prin participarea la eveniment ne dorim sa ne facem cunoscuti la nivel national si sa atragem mai multe persoane care sa directioneze 2% catre Fundatia „Pentru Voi".