Pentru al treilea an consecutiv, Hard Rock Cafe București anunță că va sărbători luna mondială a vegetarianismului cu un meniu special, așa că în octombrie sunteți așteptați cu o varietate de preparate fără carne. Printre “vedetele” meniului se numără quesadilla cu humus copt sau burgerul cu cartofi dulci și fasole neagră.
“Ne dorim să oferim clienților preparate delicioase, iar succesul meniului vegetarian de anul trecut ne-a determinat să venim și anul acesta cu propuneri pentru toate gusturile.” spune Anibal Fernandez, vicepreședinte la Hard Rock International.
Meniul are la bază reinterpretări ale unor preparate clasice din bucătăria americană și se adresează atât celor ce au adoptat un stil de viată vegetarian, cât și celor interesați să experimenteze combinații noi și să descopere arome inedite. În plus, multe din felurile de mâncare incluse în acest meniu pot fi adaptate, la cerere, pentru a corespunde și principiilor alimentației vegane.
Meniul complet include:
Noile opțiuni din meniu celebrează luna mondială dedicată vegetarianismului, ce își propune să scoată în evidență beneficiile unei diete fără carne. Uniunea Internațională a Vegetarienilor încurajează popularizarea și experimentarea stilului de viață vegetarian peste tot în lume.
Meniul va fi disponibil până pe 12 noiembrie.Vă invităm să încercați noile produse la Hard Rock Cafe București sau să vizitați site-ul www.hardrock.com/bucharest pentru mai multe detalii.