Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Helinick.ro - Servicii de implementare sisteme securitate

Helinick.ro - Servicii de implementare sisteme securitate – Solutii tehnologice adaptate perfect la nevoile clientilor

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
1095

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Instalarea unui sistem de securitate contribuie la mentinerea unui nivel constant de protectie si siguranta, datorita monitorizarii, evaluarii si gestionarii oricarei situatii in timp real. Aceste beneficii ii ajuta pe specialisti sa elaboreze masuri capabile sa previna diverse evenimente nedorite sau periculoase. Helinick este una dintre companiile specializate in serviciile de implementare sisteme securitate si executia si intretinerea acestora. Schimbul rapid de informatii si inregistarea tuturor actiunilor desfasurate intr-o anumita zona sau perimetru ajuta la rezolvarea oricarui incident, securitatea fiind complet asigurata de catre specialistii Helinick.


Proiectare si implementare sisteme securitate – Helinick, un partener cu experienta de peste 25 de ani


Un sistem de securitate eficient are la baza nu doar un proiect adaptat factorilor de risc prezenti intr-o anumita situatie, ci si o implementare realizata la standarde inalte. Helinick utilizeaza personal calificat si aplicatii profesionale pentru orice proiect de implementare sisteme securitate, astfel incat toate obiectivele stabilite sa fie indeplinite in conditii optime. Experienta bogata in managementul proiectelor, precum si stransa colaborare dintre departamentele companiei (proiectare, tehnic, calitate etc), contribuie la gasirea unor solutii profesionale care sa raspunda chiar si celor mai exigente cerinte.

Implementare sisteme securitate – Ce fel de tehnologie puteti alege?


In primul rand, trebuie sa stiti ca Helinick va intampina cu un pachet complet de servicii profesonale, ce includ atat executia si partea de implementare sisteme securitate, cat si instalarea si intretinerea acestora. Mai exact, puteti opta pentru:

 • Sisteme de control acces;
 • Sisteme de detectie efractie;
 • Sisteme de control acces fizic;
 • Sisteme de control acces logic;
 • Sisteme de intrare;
 • Sisteme de ticketing;
 • Sisteme de pontaj;
 • Sisteme de detectie perimetrala;
 • Sisteme electronice anti-furt produse (EAS);
 • Sisteme de televiziune cu circuit inchis.

Toate acestea contribuie la protejarea locuintei sau afacerii dumneavoastra, dar si la prevenirea tentativelor de furt sau oprirea altor fapte ilegale in curs de desfasurare.

Care sunt avantajele serviciilor de implementare sisteme securitate?


Exista multe argumente pentru care serviciile de implementare sisteme securitate sunt mai mult decat esentiale, indiferent ca beneficiarul are nevoie de protectia unor bunuri materiale sau retele informationale. Cu alte cuvinte, avantajele sistemelor de securitate se rasfrang asupra integritatii fizice si psihice si au ca scop:

 • Protectia familiei si a locuintei;
 • Protectia locului de munca;
 • Prevenirea furtului sau altor infractiuni grave;
 • Prevenirea pierderilor materiale sau bunurilor cu valoare sentimentala;
 • Posibilitatea de a va recupera bunurile;
 • Confort si siguranta chiar si atunci cand sunteti plecati de acasa.


Helinick, o firma ideala pentru implementare sisteme securitate – Solutii tehnologice personalizate


Daca aveti nevoie de o companie specializata in sisteme securitate si sunteti pregatiti pentru a investi in masuri de protectie suplimentare pentru casa, familie sau afacere, Helinick va sta la dispozitie cu cele mai bune servicii de proiectare, executie si implementare sisteme securitate, precum si servicii de intretinere.

Mai multe detalii despre serviciile companiei puteti gasi accesand helinick.ro sau la numerele de telefon:
Tel: 0214044444
Tel: 0214044400
Tel: 0214044430
Tel: 0214044420

Autor

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro