Bucuresti

Helinick.ro - Sisteme ticketing ideale pentru gestiunea fluxurilor mari de persoane - Aplicatii variate si eficienta sporita

Helinick.ro - Sisteme ticketing ideale pentru gestiunea fluxurilor mari de persoane – Aplicatii variate si eficienta sporita

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1068

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Sistemele de ticketing reprezinta o solutie inovatoare si fiabila in ceea ce priveste transportul in comun, accesul persoanelor in spatii publice diverse, muzee, zone de agrement, stadioane, concerte, Sali de sport etc. Acestea sunt concepute special pentru aplicatiile cu numere mari de participanti si pot functiona stand-alone sau cu diverse aplicatii on-line de emitere a biletelor si de gestiune a grupurilor extinse de persoane. Helinick proiecteaza si executa sisteme ticketing adaptate cerintelor clientului si asigura functionarea acestora in conditii optime pe toata durata garantiei, cat si post-garantie.

Securitate si control al accesului in diverse spatii - Sisteme ticketing usor de utilizat
Daca in trecut sistemele de ticketing erau intalnite in special in domeniul transportului public sau in cadrul unor institutii/evenimente importante, odata cu aparitia sistemelor inteligente, sustinute de comunicatiile in timp real, acestea au devenit instrumente utile de monitorizare si gestionare a fluxului mare de persoane. Cu ajutorul lor, societatile sau organizatorii de evenimente pot controla accesul persoanelor in conditii de maxima siguranta, achizitia biletelor fiind mult mai simpla si rapida. De aceea, aparatele de ticketing au capacitatea de a evita riscul aglomerarii si de a oferi informatii si bilete intr-un timp foarte scurt, fara sa depinda de programul operatorilor.

Unde se folosesc aceste sisteme ticketing si ce beneficii aduc utilizatorilor?
Implementarea sistemelor de ticketing s-a extins foarte mult in ultimii ani, astfel ca acestea sunt intalnite in diverse domenii si spatii, dupa cum urmeaza:

  • Transport in comun – sisteme moderne de vanzare si validare a titlurilor de calatorie;
  • Stadioane, muzee, concerte si alte locuri/evenimente similare;
  • Ghisee – aceste aparate scad aglomeratia prim emiterea de bonuri de ordine;
  • Parcari – sisteme ce functioneaza pentru a monitoriza iesire si intrarile din parcarea, efectuarea platilor, accidente etc.

Aceste sisteme sunt fiabile si aduc beneficii atat celor care au investit in implementarea lor, cat si celor care le utilizeaza pentru a intra in posesia unui anumit serviciu.

Simplitate in utilizare si control eficient al accesului – Sisteme ticketing de ultima generatie
Indiferent ca sunteti interesati de aparatele de ticketing pentru a evita aglomeratia sau a monitoriza mai usor grupuri mari de persoane, Helinick dispune de solutii profesionale moderne, ce va pot ajuta pentru orice fel de aplicatie. Aceste sisteme ticketing pot fi de tip stand-alone sau pot functiona daca sunt conectate la diverse aplicatii on-line de emitere a biletelor.

Solutii flexibile si o gama variata de echipamente hardware – Sisteme ticketing de la Helinick
Asadar, daca sunteti in cautarea unor sisteme ticketing care sa va ajute sa controlati accesul persoanelor in anumite zone sau la anumite servicii, Helinick este partenerul ideal. Aceasta companie cu peste 25 de ani experienta va pune la dispozitie solutii unice si flexibile, dar mai ales o gama larga de aparatura si echipamente hardware si software, care sa va ajute sa atingeti obiectivele stabilite.

Pentru mai multe informatii despre serviciile si sistemele oferite, accesati helinick.ro
Adresa sediu central: Eraclie Arion nr. 4, Sector 1013911, Bucuresti, Romania
Tel:+(4021) 404 44 44
Tel:+(4021) 404 44 00
Tel:+(4021) 404 44 30
Tel:+(4021) 404 44 20
E-mail: office @ helinick.ro

Autor