Bucuresti

Hidroizolatii terase aplicate cu usurinta. Descopera cele mai moderne materiale folosite de expertii Milucon

Hidroizlatii terase aplicate cu usurinta. Descopera cele mai moderne materiale folosite de expertii Milucon

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
720

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Hidroizolatiile nu doar ca protejeaza cele mai importante elemente de constructie, eliminand orice risc de aparitie a igrasiei si mucegaiului, dar aduce si economii. Este dovedit ca realizarea unei hidroizolatii ce vizeaza acoperisul sau terasa, va poate ajuta sa economisiti 80% din timp si 50% din investitii. De aceea, Milucon incurajeaza realizarea lucrarilor de hidroizolatii terase atat la imobilele noi, cat si la cele vechi, beneficiile fiind numeroase. Materialele disponibile pentru aceste lucrari sunt variate si deosebit de performante, astfel ca indiferent de tipul terasei, vor exista solutii adecvate
.
Hidroizolatii terase circulabile sau necirculabile? Milucon face fata oricarei provocari, indiferent de complexitatea lucrarii!
Pentru ca exista doua tipuri de terase, trebuie sa stiti ca lucrarile de hidroizolatii pot fi aplicate in ambele cazuri, posibilitatile fiind numeroase. Daca terasa locuintei dumneavoastra si-a pierdut din farmec, iar materialele si finisajele sunt vizibil afectate de factorii de mediu, este timpul sa interveniti cu solutii personalizate marca Milucon. De asemenea, in cazul in care sunteti interesati de hidroizolatii terase necirculabile, specialistii acestei companii vor gasi materialele potivite pentru a pastra un aspect placut, dar mai ales pentru a proteja suprafata de infiltratiile de apa pe viitor.

Hidroizolatii terase cu Milucon – servicii adaptate cerintelor pietii si celor mai exigenti clienti
Odata cu aparitia imobilelor moderne, inteligente si cu design-uri inedite, specialistii Milucon s-au vazut nevoiti sa presteze servicii de hidroizolatii in concordanta cu stilul arhitectural al fiecarei constructii. Asadar, folosind materiale precum PVC, rasini poliuretanice sau chiar betoane cu proprietati de impermeabilitate, lucrarile de hidroizolatii terase au ajuns la un alt nivel. Terasele nu doar ca sunt protejate impotriva apei si umiditatii, dar isi pastreaza si aspectul estetic. In cazul pardoselilor circulabile se pot aplica membrane colorate intr-o singura nuanta sau mai multe, tinand cont astfel de restul elementelor arhitecturale si decorative.

Cum se pun in opera aceste hidroizolatii terase? Iata recomandarea Milucon!
Indiferent de tipul terasei ce urmeaza a fi hidroizolata, este important ca suprafata acesteia sa fie curatata in totalitate. Nu trebuie sa existe praf, urme de murdarie, denivelari sau crapaturi. In cazul in care exista urme mai vechi de hidroizolatie, acestea trebuie indepartate de asemenea, pana cand suprafata ramane perfect neteda si curata. De asemenea, in functie de tipul de membrana ce urmeaza a fi aplicata, este important sa se respecte indicatiile producatorului, precum si valorile de temperatura. Astfel, lucrarile de hidroizolatii terase sunt finalizate cu succes, intr-un timp cat mai scurt.

Calitate exceptionala – promisiunea Milucon in materie de hidroizolatii terase
Pentru a evita costurile suplimentare sau lucrarile de proasta calitate, cel mai bine este sa apelati la o firma cu experienta, ce va poate oferi garantia unor lucrari sigure, fara necesitatea unor reparatii ulterioare. Milucon este una dintre companiile care s-a ridicat si s-a perfectionat constant cu scopul de a proteja si infrumuseta caminele oamenilor. Asadar, lucrarile de hidroizolatii terase sunt cea mai buna solutie pentru un confort sporit si protectie maxima.
Pentru a va satisface curiozitatea despre aceasta firma, accesati milucon.ro. Iar daca sunteti interesati de o colaborare cu Milucon, apelati numarul de telefon 0766419049 sau trimiteti solicitarea dumneavoastra la adresa de e-mail office @ milucon.ro.

Autor