Bucuresti

Identitati

Identitati

Detalii expozitie

Telefon
0748100280
Social links
Categorie
Expozitii
Modificat
acum 5 ani si 1 luna
Apartine de
Elite Art Gallery
Vizualizari
843

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 27 martie 2017 - Sambata 1 aprilie 201718:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare expozitie

Fundația Principesa Margareta a României în parteneriat cu Elite Art Gallery vă invită în perioada 27 martie-1 aprilie la expoziția cu titlul ,,Identități” ce reunește lucrările celei de-a zecea generație de artiști, selectați în cadrul programului Tinere Talente.

Expoziția “Identități” este găzduită de Elite Art Gallery și reprezintă evenimentul de debut a tinerilor talentați în arte vizuale și muzică, care au fost recent selectați ca bursieri în cadrul programului, ediția 2017. Vernisajul expoziției are loc luni, 27 martie, la ora 18.30 și va debuta cu un recital de muzică clasică susținut de bursierii Tinere Talente.

“Identități” este un eveniment tradițional organizat de Fundația Principesa Margareta a României, acesta fiind cel de-al șaselea an în care bursierii își expun lucrări din domeniile pictură, grafică, sculptură sau design vestimentar în cadrul unei expoziții de debut, pentru a transmite publicului mesajul lor artistic. Expoziția va fi deschisă publicului în perioada 27 martie – 1 aprilie 2017, la Elite Art Gallery din Piaţa Naţiunilor Unite, Nr. 3-5, Bl. B2, Parter, Sector 4, Bucureşti.

În luna ianuarie a acestui an, Fundația Principesa Margareta a României a organizat o selecție națională, implicând un onorant juriu de specialitate. În urma selecției 36 de tineri artiști au devenit bursieri ai programului Tinere Talente, ediția 2017. Aceștia vor primi burse individuale de până la 2.000 de euro pentru dezvoltare, pe perioada unui an calendaristic. În plus vor avea posibilitatea de a participa la concursuri naționale și internaționale, cursuri de maiestrie și ateliere, de a achiziționa instrumente și materiale de lucru. Totodată tinerii vor avea ocazia, ca pe tot parcursul anului, să se întâlnească cu mentori - artiști de renume și personalități recunoscute în domeniul artistic ales.

Programul Tinere Talente susține și promovează artiști din familii modeste, care nu își pot dezvolta potențialul din cauza lipsurilor materiale. Bursierii sunt tineri cu vârste cuprinse între 14 și 24 de ani care studiază la liceele și universitățile de muzică și arte din toată țara.