Bucuresti

IgienaServ.ro - Am dezvoltat cele mai bune solutii de curatat cos fum pentru buna starea si siguranta sanatatii dvs.

IgienaServ.ro – Am dezvoltat cele mai bune solutii de curatat cos fum pentru buna starea si siguranta sanatatii dvs.

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 5 luni si 2 zile
Apartine de
Igiena Serv
Vizualizari
855

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Curatarea cosului de fum reprezinta o activitate ce nu poate sa fie trecuta cu vederea prea usor, in primul rand pentru siguranta dvs., dar si pentru a evita problemele cu autoritatile, avand in vedere ca legislatia din Romania ii obliga pe toti cetatenii sa apeleze la serviciile de curatat cos fum si verificare periodica a functionalitatii acestuia, indiferent de anotimp.

Servicii operationale de curatat cos fum pentru diminuarea riscurilor asociate cu pericolul incendiilor


Atunci cand se face curatarea cosului de fum diminuati considerabil riscul de a se produce un incendiu sau riscurile asociate cu gradul crescut de intoxicatii de monoxid de carbon, de aceea este bine sa stiti ca astfel de activitati se fac de doua ori pe an. Pentru o siguranta ridicata apelati la firme specializate ce se ocupa cu verificarea, curatarea si intretinerea hornului, pentru ca aceasta munca nu este una simpla si un om fara experienta nu cunoaste toate procedurile necesare pentru realizarea unor lucrari de calitate care sa va protejeze viata si siguranta din cadrul locuintei sau casei dvs.

IGIENA SERV – Pachet complet de proceduri profesionale pentru intreaga gama de servicii de curatare a cosurilor de fum pentru siguranta dvs.

Compania IGIENA SERV dispune de servicii corespunzatoare pentru care orice activitate de curatat cos fum este remarcata de numerosi clienti din domeniul serviciilor operationale de dezvoltare a celor mai bune solutii inspre satifactia acestora. Tehnologia utilizata in cadrul procesului de curatare este performanta si este utilizata de o echipa de oameni specializati in acest domeniu. In plus, preturile serviciilor sunt adaptate complexitatii lucrarilor de curatare cosuri de fum si sunt disponibile pe intreg teritoriul Romaniei.

Realizate periodic, serviciile de curatare a cosurilor de fum previn orice risc asociat cu situatii de urgenta – Specialistii IGIENA SERV recomanda lucrari de calitate

Nu este recomandat sa apelati la serviciile de curatat cos fum doar in situatii de urgenta. Astfel de lucrari sunt necesare si trebuie realizate periodic pe tot parcursul anului. Verificarea, curatarea, intretinerea si igienizare cosurilor de fum reprezinta o resursa fundamentala pentru a evita orice tip de accident sau pericol si pentru a beneficia de o toate calitatile unui sistem de eliminare a fumului in concordanta cu siguranta sanatatii dvs. Pentru a evita depunerile de grasimi, gaze si alte substante dispuse sub forma de reziduri pe intreaga suprafata a hornului, instalatiilor adiacente si a tabulaturii de ventilatie apelati la serviciile echipei de experti din cadrul companiei IGIENA SERV si scapati de toate grijiile asociate cu buna functionare a sobei sau altor echipamente dotate cu cosuri de fum. Starea dvs. de sanatatea primeaza!

Protejati-va locuinta si sanatatea!

Prin intermediul serviciilor de curatat cos fum, realizate periodic, este redus consumul de lemne si alte tipuri de combustibil, iar usurinta cu care procesul de ardere este sporit este direct raportat la eficienta procesului de curatare a cosurilor de fum si a instalatiilor adiacente.

IgienaServ.ro – Destinat intretinerii sanatatii oamenilor si protejarii mediului inconjurator

Accesati site-ul igienaserv.ro - acesta este locul in care gasiti cele mai profesionale servicii si informatii documentate de angajatii companiei in decursul experientei acumulate in toti anii de activitate in urma celor mai complexe lucrari de dezvoltare a celor mai performante servicii operationale din domeniu salubrizarii si intretinerii sanatatii oamenilor si a mediului inconjurator.

In cazul in care doriti sa apelati la serviciile firmei IGIENA SERV apelati la numarul de telefon: 0774060606 sau la adresa de e-mail: office @ igienaserv.ro

Autor