Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

IgienaServ.ro – Servicii de curatare cosuri de fum obligatorii pentru tine si casa ta – Povestea cosului de fum

IgienaServ.ro – Servicii de curatare cosuri de fum obligatorii pentru tine si casa ta – Povestea cosului de fum

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Apartine de
Igiena Serv
Vizualizari
927

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Serviciul de curatare cosuri de fum este mai actual decat va imaginati. Dar trebuie sa cititi aceasta poveste despre serviciul de curatare cosuri de fum recomandat si asigurat de specialistii companiei IgienaServ.ro

A fost odata un cos de fum care ducea o viata linistita si oferea aer curat pentru toti membrii familiei. Casa era bine ventilata si toata lumea era fericita. Era proaspat construit si mandru ca functioneaza foarte bine. Membrii familiei isi vedeau de treburile zilnice, iar cosul nostru de fum isi facea si el treaba, cum stia mai bine. Dar timpul a trecut si praful a pus stapanire pe cosul de fum. Acesta nu se simtea bine si zilnic facea eforturi pentru a functiona corespunzator. Pana intr-o zi cand, copiii din familie au inceput sa tuseasca, mama sa stranute, iar tatal a descoperit ca este alergic la praf.

Intr-o zi, mergand spre serviciu, tatal a auzit o discutie intre doi domni. Spuneau cat de important este sa cureti cosul de fum si cat de mult iti poate afecta sanatatea acest fapt neglijat. Odata ajuns acasa, tatal a sunat la Igiena Serv. O echipa de profesionisti a venit acasa si au descoperit cosul de fum intr-o stare foarte grava. Era foarte bolnav, dar echipa de specialisti a reusit sa il readuca la viata. Acesta era plin de reziduri si nu mai putea face fata. In casa aerul era greu de respirat, iar copiii erau nervosi si somnorosi.

Echipa s-a pus pe treaba si in scurt timp, cosul de fum era din nou fericit

Cosul de fum traieste fericit si astazi, alaturi de membrii familiei. El le da aer curat, iar buna dispozitie este nelipsita din casa. Cosul de fum este curatat anual, iar acest fapt mentine sanatatea si siguranta familiei.

Afla ca este foarte important sa avem grija de buna functionare a cosurilor de fum si a tubulaturii care pun in functiune sistemele de ventilatie. Se pot evita in acest fel incendiile si alte efecte secundare ce pot dauna organismului uman. Prin curatarea tubulaturilor si cosurilor de fum spui stop aerului nociv, depunerilor inflamabile si poti preveni riscul de incendiu. In acelasi timp, reglementarile legale te obliga sa mentii perfecta starea cosurilor si tubulaturilor, deci ai un motiv in plus sa iei atitudine.

Povestea de mai sus nu trebuie sa fie si povestea cosului tau de fum. Chiar daca esti acasa sau la birou, nu neglija acest fapt. Este important pentru sanatatea ta, dar si pentru buna functionare a spatiului in care iti desfasori activitatea zilnic. Curatarea cosurilor de fum si a tubulaturilor este foarte importanta si poate rezolva foarte multe probleme. Nu riscati.

Tu cand te-ai gandit ultima data la starea de sanatate a cosului de fum?

Suna acum la Igiena Serv si cere o oferta personalizata. Echipa isi face foarte bine treaba, programul este non stop, iar preturile nu au concurenta. Si foarte important, echipa se deplaseaza oriunde in tara. Una dintre cele mai longevive companii de curatenie va ofera acest serviciu. Echipa dispune de proceduri si tehnici inovative pentru a igieniza aparatura de ventilatie a aerului.

Pentru mai multe detalii, contactati chiar astazi Igiena Serv.
Telefon: 0774060606
Website: igienaserv.ro

Autor

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/