Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Iglow.ro - partener de încredere pentru afacerile din industria beauty

Iglow.ro - partener de încredere pentru afacerile din industria beauty

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 2 ani si 5 luni
Vizualizari
590

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Industria de hair and beauty a luat amploare de ceva timp pe piața din România și asta pentru că tot mai multe persoane preferă să meargă la un salon pentru a-și face o schimbare de look, un make up sau alte servicii de acest gen, decât să le facă acasă. Și pe bună dreptate. Nimic nu se compară cu experiența unui profesionist care este la curent cu tot ce este nou și în trend. În plus, aparatura și produsele profesionale care se utilizează în acest domeniu fac diferența în ceea ce privește calitatea și rezultatele.

Tot mai multe persoane își deschid propria afacere în acest domeniu și sunt în căutarea unui spațiu pentru a amenaja un salon. Iar atunci când vine vorba de a amenajarea unui salon, au nevoie de un furnizor care deține toate produsele și echipamentele necesare pentru a crea un spațiu primitor, dar care să inspire încredere și calitate. Printre altele, orice client care calcă pragul unui salon este foarte atent la detalii, cum este amenajat acel spațiu, ce produse se folosesc, imaginea stilistului, pentru că după aceste repere își va putea face o primă impresie. De aceea, nu este importantă doar experiența din spatele acestui domeniu ci și cum este amenajat locul unde se desfășoară activitatea.

Iglow.ro - partener de încredere pentru afacerile din industria beauty

Magazinul iglow.ro este un partener de încredere pentru multe afaceri din industria frumuseții pentru că vine spre publicul larg cu o gamă foarte variată de produse profesionale indispensabile pentru orice salon de beauty. Regăsim deci aici produse pentru manichiură și pedichiură, produse pentru coafor, cosmetică, uleiuri pentru masaje de relaxare, pentru epilare, consumabile, vopsele și multe altele.

Principalele produse de aici sunt cele din gama Elixir Make-up, una dintre cele mai inovatoare game din această industrie precum farduri de ochi și pleoape și creioane de buze și ochi. Acestea sunt recunoscute pentru calitatea desăvârșită pe care o au, fiind prezente în peste 20 de țări.

Multe saloane de specialitate sunt în căutarea produselor din cadrul magazinului iGlow pentru că pe lângă calitatea lor, chiar și prețurile sunt accesibile pentru orice buzunar. Mai mult decât atât, pe site se găsește și rubrica de oferte speciale unde multe produse au prețuri foarte atrăgătoare. Se spune că secretul perfecțiunii serviciilor din saloanele de beauty sunt produsele profesionale care sunt utilizate. Calitatea a făcut dintotdeauna diferența în această industrie cât și în altele.

Se pare că magazinul iGlow nu a dezamăgit niciodată prin produsele pe care le-a pus la dispoziție, devenind astfel un partener de încredere pentru multe saloane din această industrie. Versatilitatea, calitatea și transparența i-au făcut destul de flexibili astfel că orice client care a comandat de aici a fost mulțumit. Dacă urmează să îți deschizi o afacere în acest domeniu și ești în căutarea unor produse de calitate, la prețuri accesibile, iglow.ro este cel potrivit. Descoperă întreaga gamă de produse pe site.

Date de contact:
Telefon: 0765 440 337 sau 0748 338 273
E-mail: vanzari@iglow.ro

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro