Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Ii și accesorii pentru tine și imaginea ta tradițională și la modă

Ii și accesorii pentru tine și imaginea ta tradițională și la modă

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 8 luni si 2 zile
Vizualizari
294

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Crearea unei imagini armonioase stilistice, are mai multe reguli. Când alegi accesoriile pentru a-ți finisa imaginea, poți da preferință culorilor luminoase, uneori chiar pestrițe. Orice imprimeuri florale, ornamente, broderii sau picturi pe țesătura baticului sunt mereu la modă. De asemenea, nu ar trebui uitate brâul, eșarfele, clopul și gențile tradiționale, precum și colierele tradiționale în cele mai frumoase culori. Liniile vestimentare în stil etnic așa cum sunt iile, sunt întotdeauna feminine, independente, lipsite de limite și rigoare, dar, în același timp, modeste. Accesoriile sunt fie complexe, fie cu broderie simplă sau discretă. Poți găsi accesorii pe placul tău, pe site-ul IE ROMANEASCA.

Ii si accesorii tradiționale

Deoarece stilul este în mod tradițional popular, în accesorii predomină țesăturile naturale precum in, bumbac, chintz, lână. O abundență de accesorii și decor. De multă vreme se obișnuiește utilizarea broderiilor florale tradiționale. Etno tradiţia este o întreagă filozofie cu propriile canoane și principii. Stilul etnic înseamnă crearea unei imagini care este complet diferită de celelalte stiluri, cu propriile sale note individuale. O varietate de decor, acestea sunt chiar notele principale pentru ii și accesorii. Moda, parcă ar călători în timp, îmbină întotdeauna motivele etnice și tendințele moderne. Tradițiile populare, ca o continuare a moștenirii strămoșilor, continuă să prindă contur și astăzi. Prin urmare, stilul etnic este unul dintre multele care nu își vor pierde niciodată relevanța, nici măcar când vine vorba de ii sau accesorii și pe care le poți găsi pe site-ul www.ie-românească.ro

Stilul etno, deși este în contact cu stilul country, este în sine un concept mai restrâns, deoarece folosește culori și obiecte tipice zonei și naționalității sub care se face stilizarea. În același timp, stilul etno este mai exotic, deoarece reflectă tradiția populară nu numai în decorul locuințelor, ci și în vestimentații și accesorii. Accesoriile în forma lor pură, sunt destul de originale și, prin urmare, sunt greu de combinat cu vestimentații moderne. Accesoriile tradiționale ar trebui să fie foarte atent folosite. Fie poți purta un batic tradiţional pe umeri, fie la gât, introducerea unor accesorii într-un stil modern, trebuie să fie atent făcută, deoarece poți da naștere unui stil diferit.

Accesorii tradiționale

Unul dintre stilurile strălucitoare, îndrăznețe și excentrice din lumea modei este stilul etnic. Pentru hipioți, amestecarea motivelor etnice în haine, a însemnat că toți oamenii sunt egali în natură, indiferent de naționalitate, statut social, vârstă și culoarea pielii. Mulți designeri au fost inspirați de această abordare și stilul etno tradițional a pătruns pe podiumurile de modă. În prezent, accesoriile tradiționale românești sunt lansate de multe case de modă în mod regulat. Stilul tradițional este o reflectare a culturii și tradițiilor diferitelor zone, în seturile de îmbrăcăminte. Din punct de vedere istoric, fiecare grup de oameni, uniți prin conviețuirea de lungă durată pe un anumit teritoriu, avea propriile tradiții și obiceiuri, care se manifestau și prin modul de îmbrăcare, dar și prin accesorii.

Moda de astăzi este foarte versatilă. Tendințele de design sunt foarte schimbătoare, dar, în același timp, tot ceea ce a fost acumulat de istorie de-a lungul multor decenii - stiluri de ținute, culori și accesorii - revine din când în când în vârful popularității. Iar tradiția nu a rămas niciodată fără atenție. Mulți designeri de la an la an au creat colecții de accesorii precum baticuri, coliere, brâuri, bazate pe stilul tradițional al diferitelor zone ale țării, atrăgând inspirație și semnificații nelimitate, deoarece acest motiv este întotdeauna nelimitat. Stilul tradițional este unul dintre cele mai colorate și distinctive stiluri ale modei actuale.

Culoare, ornament, accesorii tradiționale, material

În stilul etnic tradițional, se acordă preferință materialelor naturale precum lână, bumbac, cașmir, mătase, in, piele naturală, paie (clopuri). Avantajul țesăturilor care imită metodele străvechi sunt materialele nealbite sau vopsite cu vopsele naturale. Schema de culori, decorul și ornamentul pentru accesorii tradiționale depind de zonă. De exemplu, poți întâlni o mulțime de baticuri în culori bogate și ornamente luminoase, contrastante, brâuri pline de broderii, coliere din material și pietre, coliere mărgele și eșarfe care pot fi asortate la diferite stiluri.

Autor

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro