Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Importanța îngrijirii pisicilor - de ce este importanta perierea?

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
356

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Chiar dacă toți suntem de acord că pisicile sunt printre cele mai curate creaturi din regnul animal, stim ca acestea s-ar bucura de puțină asistență umană. De ce ar trebui să te implici in îngrijirea si curatarea pisicilor? Iată care sunt principalele beneficii ale perierii si ingrijirii pisicilor.

1. Ajută la îngrijirea porțiunilor inaccesibile


Există anumite zone ale corpului pisicii tale care sunt pur și simplu inaccesibile. De exemplu, poate fi deosebit de dificil să ajungi la stomac, umeri și spate pentru o curățare amănunțită. Unele pisici pot curăța aceste regiuni mai bine decât altele, deoarece sunt mai flexibile. Greutatea, sănătatea și vârsta pisicii tale joacă toate un rol în capacitatea sa de a-si menține blana curata. Dar uneori nici o pisică sănătoasă nu este atât de flexibilă pe cât pare! Solutia? Perierea!

2. Îndepărtează murdăria și părul mort de pe blană


Periajul regulat ajută la eliminarea părului mort și a murdăriei de pe blana unei pisici, mai ales în cazurile în care pisica are părul mai lung. Acest lucru împiedică blana pisicii să se întindă până la punctul în care este dificil de manevrat. În plus, periajul blănii pisicii ajută la prevenirea acumularii ghemelor de păr în sistemul său digestiv.
Comanda de aici o perie de pisici!

Comportamentele naturale de îngrijire ale pisicii tale duc la gheme de păr. Limbile lor au mici excrescențe asemănătoare unui cârlig, care au o formă specială pentru a prinde părul. De cele mai multe ori, părul trece prin sistemul lor digestiv, dar, ocazional, părul se blochează în stomac. Un ghem de păr se dezvoltă treptat, pe măsură ce părul se acumulează în stomac.

3. Menține pisica rece și confortabilă


În lunile mai calde, pisicile cu păr lung îndură frecvent dureri chinuitoare. Poate rămâne confortabil prin scurtare. Pentru a preveni deranjul, unii indivizi taie complet blana. Evitați să faceti asta singur, deoarece vă puteți tăia accidental pisica. Medicul veterinar sau un salon pentru animale de companie au cunoștințe despre cum să o facă în siguranță.

4. Tine cont de siguranța ta


Unghiile pisicii tale pot fi ocazional înțepătoare sau dure, așa cum ai văzut. Acest lucru ar putea fi rezultatul agatarii ei pe mobila sau un covoraș. Pentru confortul pisicii tale și pentru a o împiedica să te zgarie în timp ce te joci, ar trebui să se obișnuiască să i se taie des unghiile.

5. Gestionează blana de pisică în casă


Puteți controla firele de par de pisică în casă, îngrijindu-vă pisica. Puteți scăpa rapid de părul in surplus, periindu-l, astfel încât pisica să nu-l lase peste tot.

6. Îmbunătățește sănătatea generală a pisicii


Puteți utiliza sesiunile de îngrijire pentru a căuta în mod conștient orice anomalie la pisica detinuta, mai degrabă decât sa descoperi probleme care ar putea fi prezente pe corpul lor, la întâmplare. Când te concentrezi pe pieptănarea pisicii tale și ești atent la probleme, mai degrabă decât să-i mângâi blana fără atentie, iritațiile pielii, nodulii, rănile și chiar puricii și căpușele sunt cel mai ușor de găsit.

7. Sporeste aspectul pisicii


Dacă deja crezi că pisica ta este foarte atrăgătoare, oferindu-i un periaj frumos, vei face să pară și mai frumoasa. Deși acțiunea de curatare a limbii ei îndepărtează o mulțime de murdărie și alte particule care aderă la par, o perie de îngrijire de înaltă calitate o poate ajuta să arate și mai bine. Orice murdărie și praf, rămase de pe blana pisicii, pot fi îndepărtate cu o perie, în special în zonele greu accesibile. Periajul regulat va ajuta la scoaterea în evidență a uleiurilor naturale din pielea pisicii, în plus față de eliminarea murdăriei și a resturilor de pe blană. Aceste uleiuri vor preveni uscarea pielii și vor face părul să arate sănătos și strălucitor.

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/